Rundek i Ekipa na bis na Zapa barci u Beogradu

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Posle tri rasprodata koncerta  u Botaničkoj bašti, Darko Rundek & Ekipa se vraćaju na dva bisa pred beogradsku publiku, 18. i 19. septembra (20.00) na Zapa barci. Čuveni muzičar će, sa svojim sastavom, prirediti ponovo jedinstven doživljaj obožavaocima, ovoga puta, ispod Brankovog mosta, sa novobeogradske strane.
Na trenutak prekidajući radove koje je obavljao, Darko je, u kratkoj video-poruci, pozvao fanove na koncerte.

https://www.instagram.com/p/CTrRNWmpK9x/

Ulaznice u pretprodaji, po ceni od 2.000 dinara, mogu da se nabave  u Zappa baru (Kralja Petra 41). Koncerti na Zapa barci predstavljaće sjajan začin na spektakl u tri čina, koji je Rundek sa Ekipom pripredio Beograđanima tokom tri nastupa, 23, 24. i 25. avgusta u Botaničkoj bašti. Publika je tada, u živom izvođenju, pored probranog materijala iz svih faza Darkove karijere, čula skoro ceo aktuelni. dvostruki EP “Brisani prostor”, koji je, za podrućje Srbije, krajem 2020. objavila promoterska kuća Long Play. Sa tog izdanja izdvojena su četiri singla – “Unutarnji glas”, “Tko su svi ti ljudi”, “Mila”, i, u aprilu, “Voljeti stvarno”.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket