RootsInSession Music pod svojim okriljem predstavlja novi singl „We Are Ready“

0
Reklama

RootsInSession dvojac Pier i Fu, nakon dve godine objavljivanja vlastite produkcije za svoju izdavačku kuću RootsInSession Music, po prvi puta su uzeli pod svoje okrilje producenta, muzičari, promotora i DJ-a po imenu Elidan, koji je udružio snage s Budom, vokalistom i frontmenom benda Elvis Jackson kako bi ispostavili singl „We Are Ready„.

Pod imenom Elidan potpisuje se producent koji je svoj muzički put počeo graditi 2006. godine. To je bilo njegovo zlatno doba elektronike kada se zaljubio u gramofone i vinilne ploče te počeo puštati muziku pod imenom Daniel Greenx.

Godine 2011. spojio se s Markom i osnovao duo DubDiggerz, dvojac specijalizovan za dubstep produkciju. Njihovu produkciju tokom godina podržavali su renomirani domaći i holandski dubstep producenti, a singlove su izdavali labelovi kao što su Gourmet Beats, Navy Cut, Plant Power, Artikal Music kao i slovenski dubstep label DeepEnd! na kojem su objavili svoj debitantski dubstep album „11″.

https://llpromotion.us14.list-manage.com/track/click?u=6861b38ed349166e7c6bc0c9e&id=7fea95d1d6&e=9e26672ac2

Elidan se može opisati kao multi-žanrovski producent, gde se njegova produkcija širi na techno-house, dub, reggae, dubstep, drum’n’bass i roots boje, što je vidljivo iz njegove istorije do danas, gde Elidan priprema razna izdanja za različite bass labelove.

Elidan je muzički producent koji tek treba privući veću pozornost upravo zbog njegovog talenta, koji je prepoznao digitalni label RootsInSession Music, koja će prvi put objaviti singl „We Are Ready“ u reggae hop stilu. Na izdanju možete poslušati još dub i drum’n’bass verzije, na kojima je uključen i frontmen benda Elvis Jackson Buda, koji se na RootsInSession Music zapečatio pesmom „Lockdown“, koja je bila deo prvog riddim albuma u Sloveniji „LockdownSka“ kojeg su RootsInSession producirali zajedno s Markom Gaćinom iz Brain Holidaysa. 

Sa singlom „We Are Ready„, Elidan i Buda upozoravaju na trenutnu situaciju i životne promene kako bi dali doprinos novim generacijama za njihovo bolje sutra.

Elidan se sam pobrinuo za celokupnu produkciju, kao i za miks i mastering.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here