Rolingstonsi predstavili novi album u Njujorku – pogledajte video !

0
Reklama

Bilo je to u stilu „gas, gas, gas“ u klubu na Menhetnu, gde su Rolingstonsi održali privatnu žurku povodom predstavljanja svog novog albuma, posle 18 godina.

Stonsi, koji su sada u sedmoj deceniji kao rokenrol bend, izveli su nekoliko pesama pred stotinama ljudi u klubu Racket NYC kako bi obeležili izlazak pesme „Hackny Diamonds“, koja je bendu donela neke od najboljih recenzije.

Pevač Mik Džeger našalio se da je deo motivacije za povratak u studio zbog snimanja albuma a čiji je naslov referenca na britanski sleng za razbijeno staklo, održavanje ovakvih prezentacija u Njujorku.

„Toliko su nam nedostajala predstavljanja da smo morali da se vratimo i napravimo još jedan album“, rekao je publici na sredini nastupa na kom su se smenjivale nove pesama i dobro poznati stariji hitovi uključujući „Jumpin’ Jack Flash“ i „Tumblin’ Dice““.

Bend je počeo da promoviše svoje prethodne albume u Njujorku sa velikom pompom, jednom vozeći se petom avenijom na platformi, a drugi put vozeći se vozom do Grand Central Terminala.

Stonsi su završili nastup izvođenjem pesme „Sweet Sounds of Heaven“ sa Lejdi Gagom, sporom pesmom prožetom bluzom sa novog albuma koja podseća na klasik benda iz 70-ih „Moonlight Mile“.

Gaga i Džeger su imitirali jedno drugo tokom plesa dok sunaizmenično pevali, Gaga u svetlucavom crvenom i crnom kombinezonu sa jednim rukavom i Džeger u standardnoj uskoj crnoj košulji.

„Hackney Diamonds“ je prvi studijski album benda sa originalnim materijalom od „A Bigger Bang“ iz 2005. i prvi album otkako je dugogodišnji bubnjar Čarli Vots preminuo 2021. godine.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here