Rokerijada u Petrovcu na Mlavi otvorila konkurs za mlade bendove

Peta Rokerijada u Petrovcu na Mlavi ove godine će biti održana od 26. do 28. avgusta, a do 10.jula traje konkurs za mlade bendove koji žele da nastupe na ovom festivalu.

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Muzički program Rokerijade počinje u četvrtak, 26. avgusta, na letnjoj bini petrovačkog Kulturno-prosvetnog centra, koncertom dobrodošlice za takmičare i jam session u izvođenju članova revijalnih i takmičarskih bendova. Biće to prilika da bendovi pokažu ko šta može i ume, uživaju u svom ritmu i naprave najbolju svirku. U petak, 27. avgusta počinje ono zbog čega se godinama unazad prijavljuju kvalitetni autorski sastavi – finalno takmičenje šest mladih bendova iz Srbije.  Posle toga sledi revijalni nastup prošlogodisnjeg pobednika, benda Sanitarium iz Beograd na gradskom trgu. U subotu, 28.avgusta u večernjim časovima takođe na gradskom trgu imaćete priliku da uživate u svirkama revijalnih bendova.

Pozivamo autorske bendove da svoje prijave šalju do 10. jula, a detaljnije informacije o uslovima konkursa možete pogledati ovde.

Selekciju pet bendova koji će nastupiti u finalu odabraće stručni žiri, dok će jednog finalistu izabrati publika online glasanjem. Vredne nagrade čekaju najistaknutije pojedince, kao i bend koji bude imao najuspešniji nastup.

Kao projekat od javnog interesa, Rokerijada je podržana od Opštine Petrovac na Mlavi i mnogih lokalnih donatora.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket