Rok legende na koncertu „Električnog orgazma”: Žika i Dragi Jelić, Anton, „Artan Lili”…

0
Reklama

Kao što je i najavljeno, posle skoro dve godine konačno su se stekli uslovi da se koncertno obeleži 40 godina „Orgazma”, kako i dolikuje ovako značajnom jubileju. Tim povodom, u Beogradu, u Kombank dvorani, 9. decembra od 20.00 sati nastupiće „Električni orgazam”. Legendarni bend je za tu jedinstvenu priliku odlučio da okupi brojne kolege i muzičare koji su ih pratili tokom decenija.

Uspeli smo da okupimo sve generacije muzičara na ovom slavljeničkom koncertu. Jako nam je drago što će tu biti naše drage kolege iz „YU Grupe“ – Žika i Dragi Jelić, Anton iz ,,Partibrejkersa“, kao i Jovec iz originalne postave ,,Orgazma“, ali i mlađi prijatelji, koji će u jednom trenutku sa nama podeliti binu i slavljenički momenat: Bojan i Romana Slačala iz benda ,,Artan Lili“ – otkriva Srđan Gojković Gile goste, ali najavljuje i važnu nemuzičarsku gošću.

Posebno nam je drago što će sa nama te večeri biti i Duca Marković, koja će otvoriti slavljeničko veče u Kombank dvorani 9. decembra. Duca je bila prisutna baš te večeri kada je bend nastao u kafani Mornar, a posle koncerta grupe „Leb i Sol” koji smo prethodno zajedno posetili upravo u Domu sindikata, kako se tada zvala Kombank dvorana – dodaje Gile.

Bend za slavljenički koncert u Kombank dvorani priprema i ekskluzivni repertoar na kome će se pored najvećih hitova naći i neke pesme koje ,,Orgazam” dugo nije svirao u Beogradu, kao i poseban blok pesama posvećen ,,Paket aranžmanu“. Pored svoje tri pesme sa ,,Paket aranžmana“: ,,Krokodili dolaze”, „Zlatni papagaj” i „Vi”, „Električni orgazam” će po prvi put u karijeri odsvirati i neke pesme ,,Idola” i ,,Šarla akrobate” koje su se našle na pomenutoj antologijskoj ploči. Biće ovo jedinstvena prilika za sve muzičke sladokusce da čuju svoje omiljene pesme uz koje su odrastali, a koje njihovi originalni autori nažalost više nikada neće odsvirati.

Grupa „Električni orgazam” dobitnik je ovogodišnje muzičke nagrade „GODUM” za najbolju rok grupu 2020. godine. Ovu nagradu im je nedavno dodelilo Udruženje muzičara džeza, zabavne i rok muzike Srbije.

Ulaznice za beogradski koncert „Električnog orgazma” u Kombank dvorani 9. decembra su u prodaji na blagajni Kombank dvorane, svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i onlajn putem sajta tickets.rs: https://www.tickets.rs/program/elektricni-orgazam-1771/12804

Budući da su i dalje na snazi zdravstvene preventivne mere, posetiocima koncerta biće neophodni digitalni zeleni sertifikati koji mogu biti u digitalnom formatu u telefonu ili odštampani na papiru.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here