Rok festival „Wind Rock Fest“ od 20. do 22. jula na Gradskom jezeru u Vršcu 

Program od za sada osam koncerata regionalnih i domaćih grupa

0
Reklama


Program od za sada osam koncerata regionalnih i domaćih grupa


VRŠAC, 28. aprila: Muzički festival „Wind Rock Fest“ biće održan od 20. do 22. jula na obali Gradskog jezera Vršac sa zanimljivim programom regionalnih i domaćih rok umetnika. 

Kako su organizatori objavili na zvaničnim stranicama društvenih mreža (Facebook, Instagram), za sada je potvrđeno osam koncerata tokom tri dana trajanja festivala. 


Nakon nedavna dva rasprodata aprilska koncerta (21.04., 22.04.) u beogradskom klubu Zappa Baza, hrvatski pank folk bend „Brkovi“ na čelu sa frontmenom Shamso69 (skoro je imao solo nastup u zemunskom klubu Fest) nastupiche u Vršcu, kao i sarajevski brend od grupe „Zabranjeno pušenje“ na čelu sa Sejom Sexonom, veoma česti gosti Srbije, Beograda na solo koncertima ili festivalima. 
Takođe, na „Wind Rock Festu“ će svirati supergrupa „Jorgovani“, koja slavi 10 godina od nastanka (svirali su u januaru na sceni Dorćol Platza u Beogradu), rep hip hop atrakcija „Sunshine“ (uveliko su se vratili na scenu, snimili nove singlove, nastupali na Arsenal festu i Beer festu 2022, kao i nedavno, 14. februara, na Dan zaljubljenih u Domu omladine Beograda – sala “Amerikana”). 


 Program u ta tri letnja dana će obogatiti žestoki hard kor sastavi, česti u Beogradu i na festivalima – „Ritam nereda“ i „Mortal Kombat“ (nazvani prema istoimenoj video igrici i kasnije dva filma, očekuje ih 20. maja koncert u Hangaru Luke Beograd), kao i „Scordisci“, koji neguju irsku rok muziku (u stilu kolega – „Orthodox Celts“ ili „Irish Stew of Sindidun„), i alternativni rok bend iz Novog Sada – „Neprijatelj prelazi zeku“. 


Ivan Makragić


Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here