Rok Apoteka – Novi spot za pesmu ,,Ostajem sam“

0
Reklama

Novosadski bend Rok Apoteka predstavio je novi spot za pesmu ,,Ostajem sam“.  Ovaj izuzetno talentovani sastav, čije je muzičko putovanje oblikovano strašću prema rok muzici i dubokim tekstovima, sada nas uvodi u emotivno putovanje kroz socijalno-demografsku tematiku, inspirisanu masovnim odlaskom ljudi iz njihovih domovina u potragu za boljim životom.

Rok Apoteka ima više od 50 nastupa godišnje, što po klubovima, što na festivalima i raznim drugim manifestacijama. Bend je osnovao Ivan Bošnjaković u Užicu 1993. godine, a prvi pevač bio je poznati glumac Ivan Bosiljčić. Nakon dugogodišnje pauze, bend je nastavio sa radom u Novom Sadu pre tri godine sa novom postavom.


Prvi album pod nazivom ,,Kišobran za snove“ sa deset autorskih pesama koji je izašao u decembru 2022. godine, dobio je brojne pozitivne kritike. Muzički kritičar Branimir Lokner je izjavio da je to najbolji rock album poslednjih godina na našim prostorima. Nekoliko pesama su bile prve na top listi Radija 202 i hitu nedelje.

Videospot za pesmu ,,Ostajem sam“ sniman je na lokacijama u Užicu i Novom Sadu, čime je dodatno istaknuta povezanost benda sa svojom domovinom. Spot je majstorski režirao Ivan Bošnjaković, koji je uspeo da vizuelno prenese duboku emocionalnost pesme. Kroz predivne kadrove Miloša Dinjaškog i pažljivo odabrane lokacije, spot nas vodi na putovanje kroz priču o ljubavi, gubitku i nadama.
Za više informacija o bendu i njihovoj muzici, posetite njihovu Facebook https://www.facebook.com/rokapoteka i Instagram https://instagram.com/rok_apoteka/ stranicu ili poslušajte pesmu ,,Ostajem sam“ 

Članovi benda:
Ivan Bošnjaković – vokal, gitara
Duška Jakšić – vokal
Kristina Jevtović – klavijature, prateći vokal
Nemanja Necić – bas gitara, prateći vokal
Daniel Kulišić – gitara
Sebastijan Šimunović – bubnjevi

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here