Roger Waters najavio novi album “Animals” Pink Flojda

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Prvotno nije dobio zeleno svetlo Davida Gilmoura i Nicka Masona, no prvog dana juna ove godine otkrio je kako su se očito uspeli dogovoriti i album će biti objavljen u limitiranom box setu. Sastojaće se od LP-ja novog miksa albuma, CD-a, Blu-raya i DVD-a s tim da će video sadržati novi stereo i 5.1. miks visoke rezolucije i originalni stereo miks iz 1977. godine. No, ipak nije sve išlo kako je Roger hteo. Naime, u ovom box setu trebale su se nalaziti i beške i izdanje Marka Blakea, a koje je Roger posebno pregledao, korigirao i odobrio. I David i Nick su beleške odobrili, ali David je rekao kako ne želi da se objavi uz izdanje kako bi bend i dalje ostao enigmatičan. Roger je na to pristao, ali je odlučio objaviti na svojoj web stranici beleške uz izdanje.

“Ovo je samo mali deo kampanje Gilmour/Samson kako bi se dalo veće priznanje Daveu i njegovom delovanju u Pink Floydima od 1967. do 1985. godine. On je bio i ostaće itekako dobar gitarista i pevač. Ali je u zadnjih 35 godina izrekao dosta netačnih informacija o tome ko je što radio kada sam vodio bend. Puno je toga “ovo smo učinili” i “ono smo učinili”, kao i “ja sam ovo uradio” i “ja sam ono uradio”, rekao je Roger.

Novi miks albuma radio je, kao i na prethodnim remiks i remaster izdanjima, James Guthrie, a ovom prilikom Roger se izvinio Marku što ne može njegov tekst biti objavljen na sleeveu box seta.

Ujedno je Roger najavio kako u zadnjih godinu dana piše svoje memoare koje će verovatno i objaviti, a u kojima će pojasniti neke stvari oko Pink Floyda koje obožavaoci možda nisu znali ili im je celo vreme nametnuta izokrenuta istina.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Rok klub Fest ima ozbiljno novo pojačanje u julu: Divlje jagode, Kolja, Dža ili Bu

Sezona koncerata se ubrzano zakuhtava Tokom pandemije dok je još bilo dozvole za održavanje koncerata sa svim poratećim merama,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket