Roditelji traže SMENU DIREKTORKE škole jer sluša Iron Maiden

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Sharon Burns, direktorka kanadske srednje škole Eden High School u St. Catharinesu, trenutno je pod pritiskom roditelja učenika koji su preko Facebooka otkrili da sluša bend Iron Maiden, te zbog toga traže da ona bude otpuštena, piše The Independent.

Nezadovoljni roditelji zatražili su smenu direktorke jer, prema njihovim rečima, otvoreno iskazuje simpatije prema satonističkim sibolima i okultnim praksama.

Otvoreno prikazivanje satonističkih simbola direktno se protivi načelima velike većine porodica koje predstavljaju školu. I zato zahtevamo da Sharon Burns bude smenjena te da na njeno mesto dođe drugi direktor, koji će predstavljati vrednosti porodice u Edenu”, navodi se u peticiji koju su potpisale 553 osobe.

Međutim, nekolicina učenika odlučila je da se zauzme za Burns. Njihovu peticiju je do sada potpisalo nešto više od 22 hiljade ljudi. Naveli su kako ne odobravaju osuđivanje direktorke na osnovu njenih objava na društvenim mrežama te kako nadležni ne smeju da zanemare činjenicu da Burns obavlja sjajan posao u školi.

Uložila je mnogo napora kako bi naučila učenike da je Eden mesto različitosti te je pored svega otvorila sobu za molitvu. Ovo je prostorija koju mogu koristiti svi učenici koji praktikuju Hrišćanstvo. Učinila je školu sigurnijom i jedan je od najboljih i najentuzijastičnijih direktorki koju je ova škola ikad imala”, napisali su učenici u peticiji.

IzvorPress
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket