Roddy Ricch devetu nedelju ne silazi sa prvog mesta!

Lejdi Gaga je kao najjači debitant glavni pretendent za ugrožavanje devet nedelja duge vladavine Roddy-ja Ricch-a.

0
Reklama

Na američkoj Billboard HOT 100 listi među prvih 10 nema nikakvih iznenađenja bar što se tiče prve pozicije. Reper Roddy Ricch i dalje drži prvo mesto s hitom The Box, i to već devetu nedelju zaredom.

Isto tako, ovaj naslov je deveti put uzastopce smešten na vrh liste najstrimovanijih pesama (49,1 miliona strimova), sedma na listi najskidanijih digitalnih fajlova i osma među najslušanijim radijskim hitovima. Takođe, desetu nedelju zaredom se zacementirala na čelnoj poziciji među najslušanijim rep hitovima.


Nikakvih iznenađenja nije bilo ni na poziciji br. 2, koju već osmu sedmicu drže Rodijeve kolege iz rep sveta Future i Drake sa saradnjom Life is good, čime su na taj način ova dvojica hitmejkera postala prvi umetnici koji su se konstantno držali druge pozicije na Hot 100 od samog ulaska na nju.


Bronzanom pozicijom se ove sedmice zadovoljila nova pop diva Dua Lipa, koja je sa neodisko naslovom Don’t start now dospela među prva tri sa pete pozicije koju je držala prethodne dve sedmice. Ovo je ujedno i njen prvi TOP 3 hit.

Petu poziciju je gorenavedena Britanka prepustila njenoj starijoj koleginici, slavnoj Lejdi Gagi, bez koje nijedna lista najslušanijih singlova u današnje vreme nikada ne bi bila dosadna! Njen aktuelni banger classic Stupid Love, kojim najavljuje izlazak novog albuma „Chromatica“ za 10. april, postao je njen najveći debitanski ulaz još od kompozicije The Edge of Glory iz 2011, te u isto vreme i njen 16. TOP 10 singl.


Reper Post Malone se ove sedmice sa sve traženim hitom Circles spustio sa treće na četvrtu poziciju, reper Arizona Zervas je s hitom Roxanne zadržao šestu, The Weeknd se sa traženim naslovom Blinding lights popeo na sedmo mesto, osmu je prepustio australijanki Tones and I i njenom hitu Dance monkey, na deveto mesto se spustila pop grupa „Maroon 5″ sa Memories, a pravo na na granično 10. mesto vratio se Džastin Biber sa r’n’b poslasticom Intentions, koju je snimio sa reperom Quavo-m.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here