Rock zvezda Bon Jovi poziva da mu pomogneš u pisanju pesme

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

MUZIČARI U OPASNO DOBA IZOLACIJE IMAJU ONLINE SVIRKE (VOL. 8): BUČ KESIDI

HIPER PRODUKTIVNI MOMCI SELE SE U VIRTUELNI SVET GDE god da se pojave,...

Nikola Pejaković Kolja objavio novu, eskapističku pesmu “Meksikanac”

Muzičar Nikola Pejaković Kolja objavio je danas novu, eskapističku pesmu "Meksikanac", njegov prvi studijski rad nakon...

Američka rock zvezda Jon Bon Jovi putem društvenih mreža poziva fanove da mu prenošenjem svojih iskustava s korona virusom pomognu u pisanju pesme.

View this post on Instagram

If you can't do what you do… do what you can.

A post shared by Jon Bon Jovi (@jonbonjovi) on

S ciljem da pesmom pomogne poticanju pozitivnog stava i održavanju pozitivnog duha, Jon Bon Jovi otkriva kako je inspiraciju za pesmu “Do What You Can” dobio perući sudove u svom restoranu JBJ Soul Kitchen u kojemu nudi besplatnu hranu.

“Prolazimo kroz zaista izazovan period – neistražen teren, velika nepoznanica” – izjavio je u snimljenom videu – “No jedna stvar je sigurna – izvući ćemo se iz toga. … Radim ono što znam najbolje, a to je sesti s gitarom u rukama i probati servirati neki dobar tekst s koji ću vam razvedriti dan. A imam ideju: napišimo ovu pesmu zajedno.”

U videu predstavlja prvu strofu i refren, a zatim i refren koji dolazi nakon druge strofe čije stvaranje prepušta fanovima koje poziva: “Vi mi predložite priču. Recite mi kroz što prolazite. Recite mi kako se osećate. Boli li vas? … Otpevajmo vašu pesmu, vi i ja zajedno, i zapamtite: ako ne možete raditi ono što inače radite, napravite ono što možete.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Beogradska grupa NBG objavila novi video spot za pesmu “Beži”

Nakon spotova za pesme „Nove godine“ i „Osuđen na bes“, kultna beogradska grupa NBG objavila je još jedan video sa albuma...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Novo u Shop-u

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!