Rock ikone Scorpions predstavili naslovni singl „Rock Believer“

0
Reklama

U susret novom studijskom albumu nemačke rock ikone Scorpions predstavili su naslovni singl „Rock Believer“! Kao i prethodni singl „Peacemaker“, i „Rock Believer“ poznatih muzićkih škorpiona, poštovanje je svim nepokolebljivim rokerima koji iz dana u dan dokazuju da rock and roll nije mrtav.

Komentarišući novu pesmu, snimljeno u stilu njihovih najvećih hitova iz osamdesetih, frontman benda Klaus Meine ponosno je istaknuo: „Još uvek postoje milioni rock vernika delom sveta. Naši obožavaoci su najbolji na svetu.“ Nadodao je i da se novim studijskim izdanjem Scorpions vraćaju svojim korenima – cilj im je bio reaktivirati staru energiju, žestoke melodije i moćne rifove koji su utkani u prepoznatljiv DNK njihove muzike.

Izjavama se pridružio i Škorpionov gitarista Matthias Jabs otkrivši kako nadolazeće izdanje planiraju još od 2018. godine, dok je sam proces snimanja tokom pandemije opisao „kao njihova druženja u osamdesetima, kada su večeri u lokalnom pabu ispunjavali beskrajnim razgovorima o muzici”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here