RIJANA SE RASPITUJE DA LI MOŽE DA DOBIJE 300.000 DINARA AKO SE PORODI U SRBIJI

0
Reklama

BARBADOS, 1. februar 2022, (Njuz) – Jedna od najvećih svetskih muzičkih zvezda, Robin Rijana Fenti, poznatija kao samo Rijana, angažovala je svoje advokate da se raspitaju šta je sve tačno potrebno kako bi se porodila u Srbiji.

Rijana je preko prijateljice iz Beograda saznala za pomoć koju država Srbija nudi za prvo dete i kako Njuz saznaje, pevačica već mesec dana ozbiljno razmatra mogućnost da napusti svoju vilu na Barbadosu i preseli se u našu zemlju.

– RiRi je odrasla u siromaštvu i zbog toga je i dan danas jako skromna i praktična i koristi svaku priliku da uštedi neki dolar – Kaže za Njuz Milena Zvončica Koturović, Rijanina dugogodišnja prijateljica sa fejsa.

– Ona već uveliko gleda oglase i traži stanove u širem centru Beograda jer su, kako ona sama kaže, cene u centru nenormalno visoke i za te pare može lagano da se nađe trosoban stan na Čukaričkoj padini – otkriva naša sugrađanka.

Kako smo saznali iz razgovora, osim ove pomoći popularnu pevačicu su privukle i druge akcije naše države, a top 3 su joj: 100 evra za mlade, vitamini za penzionere i naravno fantastičnih 2 puta po 30 evra.

Njuzova sagovornica je dodala i da Rijana planira da 300 hiljada dinara potroši na kolica za bebu, ali ona fensi sa džinovskim točkovima što imaju sve mame na Vračaru.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here