Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio novi video spot 

0
Reklama

Beogradski rokenrol trio Repetitor objavio je novi video spot za singl ‘Sa izvora’, četvrti po redu sa poslednjeg albuma ‘Prazan prostor medju nama koji može i da ne postoji’ (Moonlee Records, 2020.) 

Aktuelni spot za pesmu ‘Sa izvora’ režirao je sjajni mladi reditelj Nikola Stojanović a snimio talentovani direktor fotografije Mladen Teofilović, deo tima Recharge&Revolt. Bend je sa ovim umetnicima  već sarađivao i snimio spot za pesmu‘Kroz vetar’. Za produkciju zaslužni su vredni momci iz Vrabac filma

Ovaj projekat realizovan je tokom tri najhladnija dana februara 2023. na lokacijama u okolini Novog Sada. Ekipa je tokom snimanja boravila i živela zajedno u izazovnim uslovima poput neke čudne porodice ludih kreativaca što se odrazilo i na atmosferu samog spota. Posebnu notu ovom spotu dao je Goran V Popovski, perspektivni mladi fotograf koji se prvi put našao ispred kamere u ulozi glumca, pored članica benda Repetitor.  

Ovaj video spot je snimljen uz veliku podršku, ljubav, i kreativnost dragih prijatelja i saradnika bez kojih ne bi bio ono što jeste.

Repetitor linkovi:

Website: https://repetitor.rs/

Bandcamp: https://repetitor.bandcamp.com/  

Facebook: https://www.facebook.com/repetitorbgd/ Instagram: https://www.instagram.com/repetitor_bgd

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here