REGIONALNO POPULARAN SASTAV ELEMENTAL PRVI PUT U MTS DVORANI 22. OKTOBRA !

0
Reklama

Posle vrelog leta, „vatrena muzička stihija“ se nastavlja, a deo koncertnog opusa pubike mts Dvorane biće i regionalno popularan sastav Elemental, koji će 22. oktobra nastupiti u kultnoj Dvorani. Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih koncertnih sastava, koji na muzičkoj sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu  prvi put, a ovo će istovremeno biti njihov najveći samostalni nastup u Srbiji. Prodaja karata za koncert počinje danas na blagajni mts Dvorane i putem tickets.rs.

Nakon osam studijskih albuma, koliko ih ima u vlasništvu ovog benda, ovo će biti još jedna prilika za emotivni susret beogradske publike sa svojim dugogodišnjim miljenicima, a kako sami osnivači benda poručuju, ovo je sastav koji je teško svesti na samo jedan  žanr.U njihovoj šarenolikoj muzičkoj viziji mogu se naći tragovi različitih stilova, što njihov muzički izraz čini jedinstvenim i originalnim. Specifičnost ove grupe su „britki tekstovi i energične instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala“.

Kako kažu, Elemental nikad nije bio bend koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom, a njihov iskren i originalan stav prepoznaje publika u celom regionu. “ Njihov prioritet je uvek bio blizak odnos s publikom kroz koncertne nastupe“.

Članovi Elementala su vokali Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, gitarista Erol Zejnilović, basista Konrad Lovrenčić, klavijaturista Davor Zanoški, bubnjar Ivan Vodopijec i prateći vokal Vida Manestar.
 
 

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I PUTEM TICKETS. RS

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here