redakcija

Redakcija

Dušan Mihajlović (03.08.1992.) rođen u Vranju. Bavi se pisanjem poezije, stand up-om i organizovanjem multiumetničkih večeri u okviru svog kluba umetnika RKETE. U svere alternativnog novinarstva uplovljava 2014. godine kroz fanzin Pobuna Umetnosti gde je jedno vreme radio i kao glavni urednik. Muzičkom džepu se priključuje početkom 2018.

Milica Ilić (27.11.1995.) rođena u Novom Sadu
Obrazovanje: Visoka poslovna škola strukovnih studija, Novi Sad O meni: Fotografijom se bavim od 2014 godine ali sam u protekle dve godine aktivnija u tom poslu, pohadjala sam kurseve fotografije kako bih usavrsila svoje znanje i stekla iskustvo u praksi. U avgustu ove godine sam bila u prilici da po prvi put fotografisem javni dogadjaj za organizaciju Muzički džep, u pitanju je Heart rock festival u Vrbasu i nakon toga se moja saradnja sa ljudima iz ove organizacije nastavlja. Moj zadatak u organizaciji je baziran isključivo na fotografisanju muzičkih manifestacija i izveštavanju sa istih.

Ivan Makragić rođen u Beogradu na proleće, i naravno ono mu je omiljeno godišnje doba. Voli i leto, jer se tada puno pliva, a Ivan je bio šampion u plivanju nekada davno kao pionir, kadet i junior dok se još nazirala ona stara Jugoslavija. Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman. Karijeru počinje kao radio voditelj na “Radio Rodi” gde vodi autorsku emisiju o kulturi “Pokretna umetnost” - priče o filmu, pozorištu, muzici i TV serijama. Dalje je radio i u filmskim distributerskim kućama u marketingu i kao urednik-selektor filmova, a kao novinar pisao je za “Večernje novosti”, a onda i za magazine “Bestseler”, “Sofia”, “Građevinar”. Kao scenarista iskustvo je stekao na tada popularnim show programima kao što je kviz “Da li ste pametniji od đaka petaka?” (TV Fox), reality “Sve za ljubav” (TV Pink), i bio filmski urednik i dramaturg na TV Košavi, koja će kasnije postati TV Happy. U drugom periodu na ovoj televiziji, skoro deceniju kasnije, radi na TV Happy kao scenarista, novinar i chief – reditelj u reality programu na projektima “Parovi” i “Maldivi”. Dramaturški poslovi se dalje nadovezuju malo i u rediteljske vode kada je pozorište u pitanju, tokom rada na nekoliko predstava u svojstvu asistenta reditelja i samostalnog reditelja jedne monodrame. Scenaristički potpisuje i serijale “KUĆA OD SRCA” (TV Pink) i “TRENUTAK IZ SNA” (TV Pink) i radi kao copywriter za neke marketinške i PR agencije, produkcijske kuće ili firme koje ne sarađuju sa agencijama i potreban im je corporate copywriter. Poslednji aktuelni projekat je zabavno edukativni serijal “PRVA BAŠTA SRBIJE” (RTS 1), kao scenarista, realizator/reditelj, ko-urednik i supervizor montaže.

Strahinja Jovanović (12.9.1993) rodjen u Nišu. Zaljjubljenik u koncertnu fotografiju. Fotografijom sam počeo da se bavim aktivno od 2016 godine, saradjivao sam sa portalom Liman crew i Balkanrock, a trenutno sa musicpocket-om. Pratim muzička dešavanja i umetnost. Fotografija me inspiriše i dozvoljava da prenesem atmosferu i sliku iz moje perspektive.

Aleksandar Radetić - Fotograf i snimatelj od 2017. godine, ljubitelj dobre muzike i nastupa oduvek. U musicpoclet ušao u novembru 2018. godine i od tada kroz fotografiju i video, na internet prenosi nastupe u Novom Sadu i šire. Takođe pruža mulitmedijalnu podršku sajtu.

Glavni urednik i osnivač
Dalibor Stamenković