Redakcija

Upoznajte se sa musicpocket ekipom

Ivan Makragić

Novinar

Rođen u Beogradu na proleće, i naravno ono mu je omiljeno godišnje doba. Voli i leto, jer se tada puno pliva, a Ivan je bio šampion u plivanju nekada davno kao pionir, kadet i junior dok se još nazirala ona stara Jugoslavija. Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman. Karijeru počinje kao radio voditelj na “Radio Rodi” gde vodi autorsku emisiju o kulturi “Pokretna umetnost” - priče o filmu, pozorištu, muzici i TV serijama. Dalje je radio i u filmskim distributerskim kućama u marketingu i kao urednik-selektor filmova, a kao novinar pisao je za “Večernje novosti”, a onda i za magazine “Bestseler”, “Sofia”, “Građevinar”. Kao scenarista iskustvo je stekao na tada popularnim show programima kao što je kviz “Da li ste pametniji od đaka petaka?” (TV Fox), reality “Sve za ljubav” (TV Pink), i bio filmski urednik i dramaturg na TV Košavi, koja će kasnije postati TV Happy. U drugom periodu na ovoj televiziji, skoro deceniju kasnije, radi na TV Happy kao scenarista, novinar i chief – reditelj u reality programu na projektima “Parovi” i “Maldivi”. Dramaturški poslovi se dalje nadovezuju malo i u rediteljske vode kada je pozorište u pitanju, tokom rada na nekoliko predstava u svojstvu asistenta reditelja i samostalnog reditelja jedne monodrame. Scenaristički potpisuje i serijale “KUĆA OD SRCA” (TV Pink) i “TRENUTAK IZ SNA” (TV Pink) i radi kao copywriter za neke marketinške i PR agencije, produkcijske kuće ili firme koje ne sarađuju sa agencijama i potreban im je corporate copywriter. Poslednji aktuelni projekat je zabavno edukativni serijal “PRVA BAŠTA SRBIJE” (RTS 1), kao scenarista, realizator/reditelj, ko-urednik i supervizor montaže.

Milan B. Popović

Novinar

Milan B. Popović (1976) je srpski pesnik i novinar. Kritičar dnevnih novina Blic (Srbija), Dan (Crna Gora) i Fokus (BiH), kolumnista dnevnih novina Pravda (Srbija), saradnik magazina Rocks, Novi magazin, Nocturne, Time out, Kontra, Music pocket, Sound metal, Bestseler, XZ, Butcherian vibe, Sound & Music, Hard & Heavy, Ispred dragstora, Kvartal, Književni magazin, Književne novine, Gradina, Pressing, Naše Novine, Novine beogradskog čitališta i drugih štampanih i veb redakcija. Živi u Beogradu. Bibliografija: Molitva tetoviranog srca, zbirka pesama (Narodna knjiga/Alfa, 2006) Vreme brutalnih dobronamernika, zbirka pesama (Narodna knjiga/Alfa, 2006) Oka da ne ispustim dah, zbirka pesama (Narodna knjiga/Alfa, 2007) Na kori integralnog hleba i olovci, zbirka pesama (Narodna knjiga/Alfa, 2011) Pesma bunca i plače, zbirka pesama (Samostalno izdanje, 2017) Pesma bunca i plače drugo dopunjeno izdanje (2019) Diskografija: CD muzička kompilacija pesama Rok/Metal bendova na stihove Milana B. Popovića - Vreme brutalnih dobronamernika (Autorsko izdanje, Milan B. Popović, 2010.) 2015. godine objavljena je dvostruka CD kimpilacija MILAN B. POPOVIĆ i HRONIČNO NEUMORNI sa rege, hip hop i rok umetnicima iz svih država bivše velike Jugoslavije, na tekstove Milana B. Popovića. Kontakt sa Milanom B. Popovićem: e-mail: kulturaurbanih@yahoo.com sajt www.MolitvaTetoviranogSrca.com

Aleksandar Mijalković

Fotograf

Rođen 21.02.1991. u Pirotu, zaljubljenik u prirodu, fotografiju i kvalitetnu muziku, večiti aktivista i član udruženja “Pirot E Publika” iz Pirota, “Štek House” iz Niša, menadžer i fotograf “Studio Fuzz Pirot” iz Pirota i večiti “Kalimero“ za sve društveno prihvatljive i neprihvatljive teme, kritičar društveno neodgovornih ljudi koji se bave društveno odgovornim poslom. Uvek bira šator i planinu ispred hotela i mora. Fotografijom se bavi od kad zna za sebe ali profesinoalno oko 3 godine, strast su mu koncertna fotografija i astrofotografija.

Aleksandar Radetić

Fotograf

Fotograf i snimatelj od 2017. godine, ljubitelj dobre muzike i nastupa oduvek. U musicpoclet ušao u novembru 2018. godine i od tada kroz fotografiju i video, na internet prenosi nastupe u Novom Sadu i šire. Takođe pruža mulitmedijalnu podršku sajtu.

Dalibor Stamenković

Glavni urednik i osnivač

Musicpocket u prevodu (muzicki džep) je muzička organizacija iz Vranja koja ima za cilj formiranje drugačijeg sistema vrednosti, podsticanja i približavanja muzičke kulture široj publici. Bavi se promocijom muzičkih izvodjaca i organizacijom muzičkih događaja u poslednjih par godina (Jelen top 10 turneja Vranje, Dža ili Bu, klub Darkwood Vranje, Popečitelji, Novembar OKCE Vranje, Voodoo Popaj, Paraćin). Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

Strahinja Jovanović

Fotograf

Rođen u Nišu (12.9.1993). Zaljjubljenik u koncertnu fotografiju. Fotografijom sam počeo da se bavim aktivno od 2016 godine, saradjivao sam sa portalom Liman crew i Balkanrock, a trenutno sa musicpocket-om. Pratim muzička dešavanja i umetnost. Fotografija me inspiriše i dozvoljava da prenesem atmosferu i sliku iz moje perspektive.

Milica Ilić

Fotograf

Rođena u Novom Sadu (27.11.1995.). Obrazovanje: Visoka poslovna škola strukovnih studija, Novi Sad O meni: Fotografijom se bavim od 2014 godine ali sam u protekle dve godine aktivnija u tom poslu, pohadjala sam kurseve fotografije kako bih usavrsila svoje znanje i stekla iskustvo u praksi. U avgustu ove godine sam bila u prilici da po prvi put fotografisem javni dogadjaj za organizaciju Muzički džep, u pitanju je Heart rock festival u Vrbasu i nakon toga se moja saradnja sa ljudima iz ove organizacije nastavlja. Moj zadatak u organizaciji je baziran isključivo na fotografisanju muzičkih manifestacija i izveštavanju sa istih.

[td_block_social_counter youtube=“channel/UCQdg3eLVOI30ooOEgcnLAjA“ facebook=“musicpocket.org“ twitter=“muzickidzep“ instagram=“musicpocketmagazin“ manual_count_twitter=“586″ manual_count_youtube=“124″ custom_title=“Pratite nas“ tdc_css=“eyJhbGwiOnsicGFkZGluZy1yaWdodCI6IjUlIiwicGFkZGluZy1sZWZ0IjoiNSUiLCJkaXNwbGF5IjoiIn19″]
Reklama
musicpocket