Red Hot Chili Peppers objavili novi studijski album “Unlimited Love”

0
Reklama

Red Hot Chili Peppers, nezamenjivi losanđeleski rockeri, nakon šest godina izbacili su novi, dvanaesti po redu studijski album “Unlimited Love”.

Magija se nastavlja, pa na radost brojnih fanova, na jednom od najiščekivanijih albuma 2022. godine ponovno slušamo nenadmašne gitarske deonice omiljenog gitarista Johna Frusciantea, kojeg smo s Red Hot Chili Peppers poslednji put mogli čuti na albumu “Stadium Arcadium” sada već davne 2006. godine. Na prvu je jasno kako “Unlimited Love” vrvi snagom ponovno udruženih duša koje se neustrašivo upuštaju na još jedno putovanje istražujući budućnost svog večnog prijateljstva i zajedništva.

Album “Unlimited Love” sastoji se od 17 pesama u produkciji čuvenog producenta i dugogodišnjeg saradnika benda, Ricka Rubina, s kojim je bend poslednji put snimao 2011. godine. Njihova saradnja proteže se na tri decenije, a urodila je hvaljenim albumima koji su postizali uspehe, poput ‘’Blood Sugar Sex Magik’’ iz 1991.,  ‘’Californication’’ iz 1999., ‘’By The Way’’ iz 2022. i ‘’Stadium Arcadium’’ iz 2006. godine.

Kako bi proslavili izlazak albuma, bend je objavio i video spot za najnoviji singl “These Are The Ways” iza kojeg stoji Malia James. U novom spotu odvija se prava akcija puna preokreta u kojoj glavnu ulogu ima frontman Anthony Kiedis koji glumi lik čoveka koji očajnički želi nahraniti svoju trudnu suprugu. Uhvaćenog u krađi, policija ga potom proganja dok ostatak benda rastura svoje instrumente u hotelskoj sobi.

Uz to, Red Hot Chili Peppers na savršen način otvorili su put za “Unlimited Love” s bezbroj trenutaka za pamćenje. Naime, bend je sada dobio svoju zvezdu na Hollywood Walk of Fame, čime su doslovno dobili svoje mesto na ulicama svog rodnog grada.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here