Red Hot Chili Peppers najavili i drugi studijski album ove godine – “Return of the Dream Canteen”

0
Reklama

Nakon što su albumom “Unlimited Love” ponovno osvojili svet, vratili Johna Frusciantea u sastav i krenuli na svetsku turneju, Red Hot Chili Peppers ove godine objaviće još jedan studijski album.

“Krenuli smo u potragu za samim sobom kao bendom koji smo nekako oduvek bili. Samo iz zabave svirali smo i naučili neke stare pesme. Ubrzo smo započeli misteriozni proces stvaranja novih pesama. Prekrasan delić hemije koji se upleo u to sprijateljio se s nama stotinama puta na tom putu. Jednom kada smo pronašli tu zvučnu sliku, samo smo nastavili raditi i nismo imali razloga prestajati pisati. Bio je to kao san. Kad je sve rečeno i učinjeno, naša ljubav jedno prema drugome i čarolija muzike podarili su nam više pesama nego što smo znali što da radimo. Pa smo na kraju shvatili. Dva albuma koja će biti objavljena jedan za drugim od kojih je drugi jednako značajan kao i prvi ili bi trebalo biti obrnuto”, kažu iz Red Hot Chili Peppersa i dodaju da je “Return of the Dream Canteen” sve što jesu i što su ikada sanjali da će biti, album napravljen krvlju njihovih srca.

Album će biti u prodaji od 14 oktobar, a već su dostupne prednarudžbine. Za sada će biti dostupan na dvostrukom crnom vinilu, CD-u, kaseti i digitalno.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here