RECENZIJA: LARISA CD SINGL / VIDEO SPOT / SUE ME

0
Reklama

LARISA (Ivanković) je srpska umetnica svetskog glasa i kalibra koja lirički kompletno potpisuje numeru SUE ME, a muziku deli autorski sa Aleksandrom Lipovanom. Arrangement: Aleksandar Lipovan, Larisa, Vladimir Rusić, Viktor Kesler. Numera SUE ME traje po difoltu nju ejdža  radijski neprihvatljivih četiri minute i dvadeset sekundi, ali po senzibilitetu izuzetno prijatnih i slušljivih, rekao bih sofisticiranih i prijemčljivih  momenata prijatne melodije, tonova vokala LARISE i kvalitetne muzike i instrumentalizacije –koja- ima dodira i sa fjužn džezom, i sa modernim pop sazvučjem, i sa naelektrisanim gitarskim obrascem i vokalom kao fokusom koji svedeno a opet raskošno svedoči o  ubedljivosti i uspehu koji LARISA sa pratećom ekipom muzičara iz pesme u pesmu niže!


Guitar: Aleksandar Lipovan Bass guitar: Robert Garai Drums: Boško Purković Video shooting: Daniel Tešanović Video editing: Daniel Tešanović, Larisa Outfit: Erika Gradić

Ovde se mislilo na sve: i na imidž, i na dres kod, i na estetiku same Larise, i na glamur, i na produkciju, i na sviračku doteranost i uvežbanost…jednostavno ništa nije prepušteno slučaju…i zbog toga je dobijena numera- video spot SUE ME koji LARISI krči put ka nebu i još većim visinama i daljinama. Izuzetan video spot za pogledati, izuzetna pesma za poslušati.

Preporuka od srca se podrazumeva!

I više nego maestralno!

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here