Recenzija albuma „Vicious“ – Halestorm

0
Reklama

Većina je upoznata da je Halestorm izbacio novi album, četvrti po redu.
Ako mene pitate, album je solidan. Nisam se nešto mnogo oduševila, šta više, ima pesama koje su super, a ima i par pesama koje mi se nisu ni svidele uopšte.
S obzirom da ovaj put ne pišem recenziju samo na gradnji svog mišljenja, postavila sam anketu i celokupni rezultati su sledeći:

-Sjajna stvar kod Halestorma je ta što se ni po koju cenu ne hvataju političke strane i ne ubacuju to u svoje tekstove, opet s druge strane tekstovi su im previše ljubavni, što u nekoj meri ume da smeta, ali ne dovoljno da bi prestali da ih slušamo. To se nikada neće desiti.

-Balade? Ne, ne volimo balade, njihove su daleko od loših, ali zar svaki put?

-Lizi i dalje kida svojim glasom i pevanjem. Ne znam da li sam ja jedina koja obraća pažnju na tekstove, ali isto tako Lzzy se ne stidi da pokaže svoju seksualnost kroz iste. Ovaj put taj seksualni deo muzike mi odskače pomalo, deluje mi kao da je na silu ubačen. Iako veliki fan, nisam pristrasna i smatram da bi bend trebao malo da odmakne od svoje komforne zone i pokaže svojim fanovima, a pre svega i sebi da ume da radi i piše malo drugačije i bolje. Jako dobra pesma  „Do not Disturb“  jasno pokazuje o čemu pričam.

-Muzika je jedinstvena, ipak je to Halestorm, na tekstove ne obraćam pažnju mnogo. Sve u svemu, volim ovaj album kao i svaki prethodni.

-Slabo ko ima moćan glas poput Lzzy i na ovom albumu ona to najviše pokazuje kroz pesmu „Black Vultures“. Jedina pesma koja mi se ne sviđa je upravo „Vicious“, ali to ne znači da nisu razneli ceo album. Svaka čast!

-Znate li za obradu pesme „Slave to the Grind“ ? Rekao bih da taj stil pevanja najviše leži za Lzzy i da je to upravo ono što bi Halestorm trebao da juri, ali opet ja sam možda samo jedan čovek na ovom svetu koji ima takvo mišljenje. Poslednji album je super, kao i svaki prethodni, tu nema greške.

Reklama
PREGLED RECENZIJE
Ocena
Prethodni tekstŠta inspiriše: Seven mouldy figs
Sledeći tekstPohvala za treći Al Rock fest
recenzija-albuma-vicious-halestormSjajna stvar kod Halestorma je ta što se ni po koju cenu ne hvataju političke strane i ne ubacuju to u svoje tekstove, opet s druge strane tekstovi su im previše ljubavni, što u nekoj meri ume da smeta, ali ne dovoljno da bi prestali da ih slušamo. To se nikada neće desiti.

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here