Rasprodate ulaznice po promo ceni za otvaranje festivala „Blisko“

0
Reklama

Još osam dana ostalo je do drugog festivala kamerne muzike „Blisko“ u Gradskoj koncertnoj dvorani, u Novom Sadu, a ulaznice po promo ceni za prvo veče festivala već su rasprodate.

Pojedinačne ulaznice sada se mogu pronaći po novoj ceni, a zbog velike zainteresovanosti otvorena je i prodaja ulaznica za balkon.

Na koncertu pod nazivom „Hamburg 1861“, koji će 30. septembra otvoriti festival, nastupiće violinista Stefan Milenković, koji je i organizator samog festivala, zatim pijanistkinja Rita Kinka, violončelista Dmitrij Kuzov, violista Jožef Bisak, violončelista Nemanja Stanković i violinistkinja Una Stanić, a izvodiće dela svetskih kompozitora kao što su Georg Fridrih Hendl, Franc Hajdn i Johanes Brams.

Na još tri dana festivala, 3. 4. i 6. oktobra, uz pomenuta imena, stižu i violinista Robert Lakatoš, pijanista Đuzepe Albaneze, violista Gaj Ben-Zioni, klarinetista Ognjen Popović i violinistkinja Sofija Glavičić.

„Blisko!“ je festival kamerne muzika stvoren sa idejom da okupi vrhunske muzičare kamerne scene i u duhu intimnog i neposrednog muzičkog stvaralaštva, pruži publici nesvakidašnje muzičkog iskustvo u izvođenju najlepših i najzahtevnijih dela klasičnog repertoara kamerne muzike.

Kao jedan od najtraženijih solista današnjice, Stefan Milenković udružuje snage sa svojim kolegama i tako započinje tradiciju festivala kamerne muzike, u jednoj od najmodernijih koncertnih dvorana u Evropi.

Ulaznice se mogu pronaći na prodajnim mestima Gigstix-a, kao i onlajn na njihovom sajtu gigstix.com, za studente i studentkinje obezbeđeno je 50% popusta, a u prodaji je i komplet ulaznica za sva četiri dana, koji se može naći samo na jednom prodajnom mestu Gigstix-a, u Pariskom magazinu.    

Više informacija o festivalu „Blisko!“ nalazi se na sajtu sala.rs

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here