Rage Against the Machine objavili album “Live & Rare” !

0
Reklama

Izdanje je službeno objavljeno samo u Japanu davne 1998., a sada je, prateći njihovu veliku svetsku turneju, po prvi put dostupno globalno putem streaming servisa.

„Live & Rare“ sadrži ukupno 15 numera. „Bullet In The Head“ i „Settle For Nothing“ snimljene su 1993. na koncertu u Amsterdamu, a u Holandiji su još zabilježene „Zapata’s Blood“, „Without A Face“ i „Black Steel In Hour Of Chaos“, obrada grupe Public Enemy, čiji se frontmen Chuck D pridružio bendu na pozornici za tu priliku.

„Bombtrack“, „Take The Power Back“, „Freedom“ i cover N.W.A. „Fuck Tha Police“ snimljene su na američkim i kanadskim koncertima, a poseban dodatak je pesma Allena Ginsberga „Hadda Be Playing On The Jukebox“ koju je bend izveo u Detroitu. „Live & Rare“ sadrži i „Darkness“ i „Clear The Lane“, koje su se originalno našle na demo izdanju objavljenom pre epohalnog debi albuma, a na kraju su se našle bonus pesme – žive verzije pesama „People Of The Sun“, „No Shelter“ i obrada „The Ghost Of Tom Joad“.

Dobar deo pesama sa „Live & Rare“ izdanja Rage Against The Machine uključio je u svoju aktuelnu, najtraženiju svetsku turneju „Public Service Announcement“ koja 17. septembra stiže u zagrebačku Arenu. Na njihovom prvom gostovanju u Hrvatskoj kao specijalni gosti nastupiće sjajan hip hop duo Run The Jewels.

Veliki Rage Against The Machine u dvorani na Laništu će dočekati fanovi iz doslovce celog sveta. Osim regiona i brojnih evropskih zemalja ulaznice se prodaju i na dalekim lokacijama poput Argentine, Novog Zelanda, Hong Konga, Singapura, Dominikanske Republike i Gvatemale. U kupovini prednjači domaća publika te fanovi iz Italije, Slovenije i Srbije.

Prema trenutnim brojkama 46% ulaznica prodato je van Hrvatske. Zbog izuzetne potražnje u prodaju su puštene dodatne ulaznice u sektorima Tribine sedenje 2 po 550 kn (oko 8500 rsd) i Tribine sedenje 1 po 650 kn (oko 10 000 rsd), a kupiti se mogu preko Eventima.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here