Quasarborn obradili pesmu Nikole Vranjkovića i najavili rad na srpskom jeziku

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Beogradski bend Quasarborn objavio je novu obradu pesme Nikole Vranjkovića “Dve hiljade i kusur godina”, koja je posebna po tome što je prva njihova numera snimljena na srpskom jeziku. Od ove pesme kreće “prekretnica”, pa će njihov naredni album biti snimljen na maternjem jeziku.

Članovi benda Luka Matković (vokal, gitara), Marko Danilović Tihi (bubnejvi) i Miloš Tomasović (bas gitara) su dobili pojačanje u vidu Dimitrija Čuturila (gitara) koji je i predložio da obrade numeru kultnog domaćeg muzičara Nikole Vranjkovića.

“Od starta je namera bila da obradom domaće pesme otvorimo poglavlje benda na maternjem jeziku. Ja inače ne obraćam toliko pažnju na tekstove, ali mi je numera ‘Dve hilajde i kusur godina’ pružala zadovoljstvo već godinama. Intimnost ovog teksta mi je uvek davala priliku da sam sa sobom izvučem neku svoju suštinu i da ga shvatim kako ja želim. Baš zato sam se odlučio da ponudim bendu ideju o obrađivanju ove pesme”, rekao je Čuturilo.

Obrada pesme Nikole Vranjkovića “Dve hiljade i kusur godina” standardno je snimana u studiju CItadela, produkciju potpisuje frontmen benda Luka Matković, dok je video radio bubnjar Marko Danilović Tihi.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Otvaranjem ulice kultnog filma „Lepota poroka“ završen prvi festival svesnosti i intimnosti na Adi Bojani

Otvarajem ulice „Ljepote poroka“ u samom srcu Ade Bojane, zatvoren je ADA Divine Awakening, prvi festival svesnosti i intimnosti...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket