„Puste navike“ i ritam gradskog betona u novom singlu Rebel Star

0
Reklama


Video za „Puste navike“ sniman je tokom povratničkih nastupa benda u Novom Sadu i Beogradu krajem marta ove godine.


Ovo je slika Beograda iz vizure čoveka koji svako jutro mora da ustane i u gradu proživi dan koji verovatno neće biti spektakularan,“ komentar je večitog optimiste i autora pesme Željka Markuša.

Ovakvu pesmu mogao je da napiše samo Željko: ritam betona kao podloga, rapsodija gitara u gradskom prevozu i sve to usred grada koji je počeo da se budi nakon pandemije. Sve to slikano veštom kamerom Đurđice Gajić,“ zadovoljan je Milan Glavaški.

Album „Početak i kraj“, koji su zajedničkim snagama objavili Pop Depresija iz Beograda i Geenger Records iz Zagreba, svoj život počeo je krajem oktobra prošle godine. Milan Glavaški je na prvom bendovskom albumu posle šest godina okupio izuzetnu ekipu muzičara svih generacija – Željko Markuš, Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Jakša Perković i Daniel Kadijević – koji su pesme uobličili u impresivan završni oblik. Milan i bend već rade na novim pesmama, a do kraja godine planiraju da sviraju i predstave stare i nove hitove svuda gde ih pozovu. Album „Početak i kraj“ na belom vinilu i u limitiranom tiražu biće dostupan do kraja meseca, a pre-order je aktivan još nekoliko dana ovde.

______________________

Rebel Star – „Puste navike“
VIDEO :: Kamera, montaža, režija: Đurđica Gajić, gluma: Maja Nikolić

Muzika i tekst: Milan Glavaški i Željko Markuš

Aranžman: Milan Glavaški, Željko Markuš, Zvonka Obajdin, Daniel Rodik, Jakša Perković i Daniel Kadijević :: Miks i master: Andrej Mladenović, Željko Markuš :: Producent: Željko Markuš

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here