PUNK FEST u klubu Fest od 11. do 14. avgusta

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Promotivna agencija R’n’R Balkan prvi put organizuje Punk festival koji će biti održan od 11. do 14. avgusta u rok klubu Fest u Zemunu.

R’n’R Balkan je nastao prošle godine kao instagram profil koji promoviše mlade underground bendove sa Balkana.

S obzirom da u domaćim medijima ima jako malo prostora za rokenrol kulturu, mi smo odlučili da počnemo kao mali online magazin. Na našem instagram profilu se mogu pratiti svi aktuelni događaji iz rokenrol sveta, kako domaćeg, tako i stranog. S obzirom da se naš rad svideo mladima, odlučili smo da počnemo da organizujemo svirke na kojima nastupaju mladi neafirmisani bendovi. Od maja smo tu ideju realizovali organizujući svirke u klubu Fest na koje je iz nedelje u nedelju dolazio sve veći broj ljudi. Nakon mnoštva uspešnih svirki javila se još jeda veća želja, želja da organizujemo muzički festival“ kažu organizatori.

Na svirkama koje je R’n’R Balkan organizovao u Festu uglavnom nastupali beogradski punk bendovi, te je i festival nazvan “Punk Fest u klubu Fest!”. Za četiri festivalska dana u klubu Fest nastupiće ukupno 16 bendova.

Poznata je i satnica festivala:

Sreda 11. avgust
19:30 Apači
20:15 Deformitet
21:00 Giljotina
22:00 NBGČetvrtak 12. avgust
19:30 Hertstroke
20:15 Multietnička Atrakcija
21:15 WARP
22:00 MidoliPetak 13. avgust
20:00 BG Bagra
20:45 Madresi
21:30 Vox Populi
22:30 ScaffoldSubota 14. avgust
20:00 Affliction
20:45 Enjoy Sarma
21:30 Nothing Sacred
22:30 Davitelji


Pozivamo vas da dođete u što većem broju kako bismo podržali mlade nade domaće scene i dokazali da pank nije mrtav!“ dodaju iz R’n’R Balkan.

Ulaznice su u prodaji klubu Fest i Felix Shopu (TC Sremska). Promo cena kompleta ulaznica (kontigent za najbrže): 1.200 dinara. Redovna cena kompleta ulaznica: 1.500 dinara. Cena dnevne ulaznice u pretprodaji: 500 dinara. Cena dnevne ulaznice na dan svirke: 700 RSD.

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket