Prvu epizodu serije “Porodica” pratilo oko 1 620 000 gledalaca

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno


 Velika radoznalost za priču o hapšenju bivšeg predsednika Srbije  

 BEOGRAD, 30. marta (Tanjug) – Prvu epizodu dugo očekivanje mini serije „Porodica“ Bojana Vuletića sinoć je pratilo 1 620 000 gledalaca, kako na Superstar TV, tako i na RTS 1, što čini 37% udela gledanosti, javili su producenti. 

 Serija „Porodica“ emituje se u nedelji kada se navršava 20 godina od hapšenja (2001) bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića i koja prati poslednja tri dana zajedničkog života članova porodice Milošević, odakle i takav naslov serije. 

 Rekordna gledanost u samom startu obećava da će do kraja emitovanja interesovanje publike biti na veoma visokom nivou.  

 Novi projekat producentske kuće “Firefly” koju čini pet epizoda, i završava se u petak, 2. aprila, dramska je interpretacija stvarnih događaja, zasnovana na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni.  

 Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode. 


Scenarista i reditelj je Bojan Vuletić, a glumačku ekipu čine: Boris Isaković kao Slobodan Milošević, Mirjana Karanović je Mirjana Marković, Tijana Marković – Marija Milošević, Uliks Fehmiu kao premijer Zoran Đinđić, Svetozar Cvetković–Vojislav Koštunica.  

  
Mnogobrojna glumačka ekipa je uključena u toj seriji, kao što su i – Milan Marić (Čedomir Jovanović), Radovan Vujović (Vladimir Beba Popović), Gordan Kičić (Branislav Ivković),  – Gordan Kičić, Katarina Žutić (Slavica Đukić Dejanović), Milutin Mima Karadžić (Nebojša Pavković), Vuk Kostić (Milorad Ulemek Legija), Marko Baćović (Toma Fila), Miloš Timotijević (Bogoljub Bjelica). 

  Van sveta političara, ličnosti u medijima su takođe važne za ovu dramatizaciju celog događaja, tako da urednika televizije igra Ljubomir Bandović, zamenicu urednika Dubravka Kovjanić, a TV novinara Isidora Simijonović.  

Penzionerka na protestu je Svetlana Bojković, a poslugu u vili Mir igra Jana Bjelica. Mini serija od 5 epizoda se paralelno emituje na RTS1 i kablovskom kanalu Superstar TV u vlasništvu kompanije Telekom Srbija, koja je i koproducent serijala zajedno sa kućom Firefly.

Time dve produkcije nastavljaju uspešnu saradnju ostvarenu u gledanim projektima – “Tajkun”, “Klan”, “Močvara”, “Kalkanski krugovi” i još mnogo naslova u pripremi.

FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Muzikom se moguće zaraziti jednako kao i virusom

Da je moguće zaraziti nekoga muzikom, odavno smo pretpostavljali, a sad je ova tvrdnja dobila svoje mesto. Dora Rosati,...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket