Prvog dana “Nektar OK Fest” postavio visoke standarde na tri festivalska stejdža

0
Reklama

Prvi dan “Nektar OK Festa” postavio je visoke standarde, a na tri festivalska stejdža smenjivale su se brojne regionalne zvezde. Smeštajni kapaciteti u OK kampu popunjavaju se u rekordnom roku.

Festival su otvorili u podne Siniša Tamamović i Alexander G na “Sky Cola OK Summer Stage”-u. Prve zvuke elektronske muzike ljubitelji plesnih ritmova dočekali su pored bazena, koji je uvršten na mapu najvećih prirodnih bazena u Evropi. Ovaj uvod bio je savršeno zagrejavanje za sve ono što je usledilo na “Sensation OK Stage”-u. Gitarskim rifovima Love Hunters-a i Mortal Kombata atmosfera u OK kampu došla je do usijanja. Ovakav dnevni program naslutio je pravu rock and roll muzičku priču na glavoj bini.

Na “Jagermeister Main Stage”-u program je započeo Moreuz, koji je prava uvertira za velikane domaćeg rock and roll-a. Goran Bare i Majke preuzeli su publiku i razgalili ih vanvremenskim hitovima, te podsetili uzavrelu masu zašto nose epitet istinskih ikona tvrdog zvuka. Usledio je nastup benda Van Gogh, oni su svoju muzičku priču ispričali starim hitovima koje je publika horski pevala ali i predstavili pesme sa novog albuma More bez obala. Vrhunac večeri bio je nastup sastava Brkovi, a atmosfera koja se širila NP Sutjeska bila je magična. 

Nakon žestokog muzičkog programa na glavnoj bini, publika se uputila na after party u OK kamp. Ovo veče zatvorili su DJ setom Siniša Tamamović i Alexander G koji su, sudeći po reakcijama i raspoloženju prisutnih,  disali zajedno s publikom.

Večeras nas na glavnoj bini “Jagermeister Main Stage” očekuju nastupi Who See-a, Buč Kesidija, TBF-a te Bajage i Instruktora. Najbolja dnevna zabava rezervisana je za “Sky Cola OK Summer Stage” na kojem će Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack zagrejati publiku za  “Sensation OK Stage” gde će od 16 časova svirati Marčelo i Napeti quintet, a nakon njih Atheist Rap.

Istog dana, u “OK book zoni” predstaviće se Dušan Vesić sa svojom knjigom “Bunt dece socijalizma”, a od 21 čas biće upriličena filmska noć pod zvezdama na “OK Cinema Stage”-u, a posetioci će moći uživati u filmu “Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu.”.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here