PRVI STUDIJSKI ALBUM DOSTUPAN ZA SVE LJUBITELJE ANALOGNOG ZVUKA

0
Reklama

Zagreb, 9. septembar 2021. –Eksplozivni dvojac Šiza lanac jesenskih novosti razbija objavom prvog studijskog albuma „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“na ploči, zahvaljujući suradnji s Dostavom Zvuka i Blind Dog Recordsom (Šareni Dućan).

Šizin debitantski album kritika je dočekala lovorikama, a od sada se u prodaji nalazi i u vinilnom izdanju. Deset gromovitih numera na albumu „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ utopljeno je u žestoki zvuk garažnog rocka i post punka te upotpunjeno beskompromisnim stavovima autora.

„Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ donosi brutalan i neukrotiv amalgam stilova i uticaja pa u gitarističkom pristupu sviranju basa prepoznajemo Koju iz dana „Sviđa mi se da ti ne bude prijatno“ i „Svi za mnom“, dok po pitanju energije ne zaostaju čak ni za Repetitorom s kojim dosta sličnosti dele i u autorskom smislu. Nezaustavljiva tutnjava bubnja i eksplozivni riffovi asociraju i na ‘usual suspectse’ tipa Royal Blood, Triggerfinger, Slaves, ali i na bendove kao što su Queens of the Stone Age, pri čemu ih Antolićevi urlici na refrenima čine i žešćima od njih, gotovo do razine jednih Idlesa. – Vedran Harča (Ravno do dna)

Debitantski album „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem“ objavljen je u martu 2021. za Dostavu Zvuka. Za snimanje albuma bili su zaduženi Leonard Klaić i Mark Mrakovčić, koji potpisuju i produkciju i miks (Klaić) te master (Mrakovčić) albuma. Album je dostupan na Bandcampu izvođača, YouTube kanalu Dostave Zvuka i na svim streaming servisima.

Šiza su Bruno Antolić i Marko Kuhar.

Šiza je izvođač Dostave Zvuka.

facebook.com/band.siza
instagram.com/siza_band
sizzza.bandcamp.com

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here