PRVI SINGL – SPOT VUKA VUKOMANOVIĆA

0
Reklama

Izvor: Music pocket

Fotografija: Youtube screenshot

Nakon duže i neočekivane pauze od izdavanja Mac Tire-ovog prvog video-singla “Outcast” 2014. godine, album „Treatise“ je konačno izmiksan zahvaljujući predanim radom Mareta u “Matrix Recording Studio” u Veterniku. Krajem prošle godine mix je usavršen u mastering studiju Branislava Baneta Micića, u Novom Sadu, a na kraju finaliziran u Nešvilu, u Americi.

Za ovaj projekat Vuk kaže:


Imali smo puno iznenađenja, pesme su dinamične i raznolike i imao sam enormnu čast da ugostim neke od eminentnih novosadskih muzičara na skoro svakoj od 9. numera.  

Za sve ostalo, tu je bio moj dugogodišnji prijatelj i vrhunski gitarista sa kojim sviram zajedno još od svog prvog školskog benda, Srđan Simić.  

Čuvamo detalje za sam kraj, trenutno smo u fazi finalnih pregovora sa izdavačem, mestima i datumima promocije koji se za sada tiču Novog Sada i Beograda, a od leta očekujemo da ćemo obići što više gradova i festivala kako u Srbiji, tako u regionu, i nadamo se preneti što više dobre energije i staroj i novoj rokenrol publici. Jedva čekamo!“

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here