Prvi „Glitch Records Showcase „

Na Main Stage-u nastupaju Manivi, Nataleé, Weird Fishes, Superpaun i Organizam, dok će vas na Secret Stage-u iznenaditi sve popularniji beogradski DJ dvojac Luton & Šćepine vragolije.

0
Reklama

Manivi je u septembru prošle godine objavila svoj drugi album „Mirror“ koji je kombinacija soulful melodija, progresivnih harmonskih aranžmana i elektronske muzike. Istovremeno je i veoma zapaženim singlom „Niko neće znati“ najavila da njena publika u budućnosti može da očekuje više pesama sa tekstom na maternjem jeziku.

Nataleé predstavlja sklop tradicionalnog zvuka i modernih matrica. Debi album „Osvesti se“ objavljen je na samom kraju prošle godine, a osim od ranije poznatih „Ćao“ i „Brat“, put do publike pronašle su i pesme „Mesec“, „Prvi plan“ i „Remi“. Nataleé će nastupiti u punom sedmočlanom sastavu.

Weird Fishes je prešao dug put od cover dua, do svog debi albuma „Šta ako“ objavljenog u decembru prošle godine, sa kojeg su se izdvojile pesme „Voda zove“ i „Hoda i sagoreva“. Ovaj duo je u međuvremenu postao četvoročlani bend, a za Showcase-u su spremili sastav iznenađenja.

Organizam je eklektični sastav poznat po svom uvek progresivnom zvuku. Takav je i drugi album „Multiverzum“ (2020) sa kojeg su najjači utisak ostavile pesme „Kain“ i „Jer si moja“. Usled svima poznatih okolnosti, ovo je na neki način i prva prilika za promociju tog izdanja.

Superpaun se javnosti predstavio prošle godine prvim singlovima „Na vrhu brega“ i „Sedi kraj mene“. Vredno rade na svom debi albumu, i koriste svaku šansu da se publici predstave i uživo.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 700 RSD su dostupne na prodajnim mestima Ticket Visiona i online na ovom linku.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here