Prva svirka nove koncertne sezone AKC Fuzz Niš : Slučaj Harms, Divert i Supersolid

0
Reklama

Posle uspešnog “Meseca fandrejzinga” koja je bila ujedno i otvaranja prostora AKC Fuzz u Nišu i kratke pauze u toku leta, najavljujemo početak nove koncertne sezone.

U subotu 10.09. sa početkom od 21h nastupiće tri benda Slučaj Harms iz Beograda, Divert iz Požarevca i Supersolid iz Niša u organizaciji udruženja građana AKC Fuzz Niš. Upad na samu svirku koštaće 300rsd.

-Slučaj Harms je crossover bend iz Beograda nastao fuzijom dva naizgled nespojiva ali i najbuntovnija žanra – Punk-a i Reggae-a. Čvrst i energičan nastup, angažovani tekstovi i eskalirajuća atmosfera na nastupima su ono što izdvaja ovu mnogobrojnu skupinu od drugih! Nakon završetka snimanja debi albuma „Libertad o muerte!“ bend Slučaj Harms kreće na svoju prvu letnju turneju po Srbiji na kojoj će posetiti više od 10ak gradova i promovisati svoj prvi album čiji se izlazak očekuje na Jesen 2022 godine! U ovom bendu možemo čuti pored zvuka gitara i bubnja, takođe i zvuke trube i harmonike. Dok je na vokalima Danilo Marinković vokal benda AmanZaman ili širem auditorijumu poznat kao jedan od učesnika tv emisije “Prvi glas Srbije”


https://www.facebook.com/slucajharmsmusic

DIVERT je alternativna rok smesa sačinjena od kompaktno upakovanih gitarskih filova, začinjenih beatova i oštre socijalne reakcije na okolni neukus. Bend čine: Gojko (gitara) , Petra (bubnjevi), Fu (bass), Doc Sick (vokal, sint) i Dushman (vokal). Nakon dolaska Dushmana u bend, Divert svoj kreativni izraz započinje na maternjem jeziku.

https://www.facebook.com/BandDivert

Süpersolid je dvočlani bend iz Niša i bavi se autorskim radom od samog početka svog delovanja. Bend je nastao na jesen 2017e kao neformalni duo i posle nekoliko pokušaja da se neko nadoveže sa bas gitarom odlučuje se da ostane dvočlanoj formi koju čine Dušan Nikolić na gitari i vokalu i Filip Pešić na bubnjevima. Süpersolid iza sebe već jedan spot za pesmu „istina i prostor“ koju je kao i nedavno objavljeni spot za pesmu demento mori, radila ekipa iz Negotina “ Krajina Film Production“ Bend karakteriše energična svirka, promenljive forme i ritmovi uz koje je lako zaigrati. Bend uveliko snima svoj album prvenac koji bi trebao biti objavljen do jeseni ove godine, a do tad publika može očekivati još koji spot.

https://www.facebook.com/SPRSLD

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here