Promocija prvog albuma benda ROK APOTEKA, 27.12.2022.

0
Reklama

 Lisabon baru Mts dvorane u Beogradu održana je odlično posećena promocija prvog studijskog albuma benda Rok Apoteka – „Kišobran za snove„, objavljenog u formatu CD-a za izdavačku kuću Fidbox.

Predstavljeno je svih 10 pesama sa ovog albuma, a za mnoge od njih već su urađeni video spotovi. Posebnu pažnju prisutnih izazvao je aktuelni video spot za pesmu „Vukovi samotnjaci“ (ova pesma se našla i na nedavno objavljenoj kompilaciji „10 godina – The Best Of Fidbox“), kao i pretpremijerno prikazan spot za naslovnu pesmu albuma „Kišobran za snove“, koji će zvanično biti postavljen na Youtube-u u prvom mesecu naredne godine.

Prisutnima su se obratili Miroslav Majkić (muzičar, slikar, slobodni umetnik, vlasnik studija „Piknik“ u Novom Sadu u kojem je i sniman ovaj album), Emil Bačik (bivši basista benda, tekstopisac pesama „Sama“ i „Ti si najbolja bila“ i dizajner omota CD-a), Dušan Novaković (pripadnik Žandarmerije, kolega sa posla frontmena benda Ivana Bošnjakovića, tekstopisac pesama „Vukovi samotnjaci“ i „Krila leptira“, kao i mnogih pesama koje će se naći na sledećem albumu Rok Apoteke), Zlatko Karavla (frotmen novosadske grupe Griva, gost u pesmi „Zemlja“), Nenad Kuzmić (glavni muzički urednik Radio Beograda 202), Branimir Lokner (rok kritičar), Kristina Jevtović – Kika (klavijaturistkinja benda), Ivan Bošnjaković (pevač i vođa benda) i Goran Jović (glavni i odgovorni urednik izdavačke kuće Fidbox). 

Rok kritičar Bane Lokner je posebno pohvalio ovaj album, svrstavši ga u jedno od najboljih rok i hard rok ostvarenja u poslednjih nekoliko godina u Srbiji.

Sjajnu pretprazničnu atmosferu na ovoj promociji svojim prisustvom uveličali su Dragi i Žika Jelić (YU Grupa), Nikola ČuturiloMilan i Vladan Đurđević i Nemanja Savić (Neverne Bebe), Maja Cvetković (E-Play), Brajan RašićBranka Glavonjić (Bunt), Jadranka JankovićDejan Grujić i Milica Đilas (Radio Beograd 202), Milan Ćunković (Vesti, Radio Beograd 202), Nebojša Sabovljević i Maja Pavlović (RTS Rokenroler), Žana i Zoran Nenadović (Festival „Priča“ – Čačak) i mnogi drugi.

Album prvenac Rok Apoteke može se nabaviti u svim bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i preko fejsbuk stranice izdavača i sajta www.fidbox.rs

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here