Promocija drugog albuma benda Deep Steady “Storyteller” // 20. oktobar // Kulturni centar Novog Sada

0
Reklama

Koncertna promocija drugog albuma benda Deep Steady “Storyteller”, koji je objavio Studentski kulturni centar Novi Sad, održaće se 20. oktobra u Kulturnom centru Novog Sada.

Bend je nastao 2016. godine iz ljubavi prema ska i džez muzici. Svi članovi sastava „Deep steady“ poznati su na novosadskoj muzičkoj sceni i iza sebe imaju deceniju iskustva sviranja u bendovima kao što su Lost propelleros, Ringišpil, Proleće, Killo Killo Banda, Drum’n’Zez, Dragons Fuel i drugi.

Gitarske deonice inspirisane muzikom Ernesta Ranglina, džez harmonije i kalipso ritmovi našli su se na prvom albumu benda koji je 2018. godine objavio SKC Novi Sad. Na promociji 20. oktobra u 20 časova u klubu „Tribina mladih“ Kulturnog centra Novog Sada publika će imati priliku da čuje uživo izvođenje pesama sa drugog albuma pod nazivom „Storyteller“.

Dragan Kurucić

Na albumu su svirali: Dušan Maurić – gitara, Vuk Čuvardić – bas gitara, Predrag Okiljević – tenor sax, Dejan Matić – gitara, Zoran Tegeltia – bubnjevi i specijalni gost Aca Pejčić Pile – klavijature.

Album je snimljen uživo u studiju „Kachara“, u Bukovcu 2022. godine.

Snimatelj/mix/produkcija – Lav Kovač

Slika na naslovnoj strani – Slavko Krunić

Snimanje albuma pomogao Sokoj.

Ulaz je besplatan.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here