Promocija CD singla i video spota grupe H.E.R.T.C.

0
Reklama

PROMOCIJA CD SINGLA I VIDEO SPOTA
H.E.R.T.C. – HAJDE RECI LJUBAVI (Fidbox, 2022)
MTS dvorana, Lisabon bar, 13.10.2022.
 
Rok grupa H.E.R.T.C. osnovana je 1979. godine u Golubincima (opština Stara Pazova), a pesma „Hajde reci ljubavi“ je prva koju su zvanično snimili i objavili.
Muziku i tekst za ovu pesmu je napisao Miloš Stanković, a produkcija i miks su urađeni u studiju „O“ Olivera Jovanovića.

Pored članova benda (Milenko Sečanski – vokal, Miloš Stanković – gitara, Svetozar Lepšanović – klavijature, Mata Rauk – prateći vokal, Dušan Ilić – bas gitara i Sava Nikolin – bubnjevi), u realizaciji pesme su učestvovali i Zoran Petrović Zole, kao glavni vokal i aranžer i Dragan Mijačević Dadula – gitara i aranžman.

Pesma je objavljena na CD singlu u izdanju izdavačke kuće „Fidbox“, a izvršni producent je Goran Jović.

Na sjajno organizovanoj i izuzetno posećenoj promociji u „Lisabon baru“ beogradske MTS dvorane prisutnim novinarima, muzičarima i prijateljima iz sveta rok muzike obratili su se vođa benda i bubnjar Sava Nikolin, vokalni solista Zoran Petrović Zole i glavni i odgovorni urednik „Fidboxa“ Goran Jović. Svi su istakli da su uživali u realizaciji ovog projekta i najavili nove pesme i novo izdanje koje treba da bude objavljeno sledeće godine. Nakon obraćanja premijerno je emitovan odličan video spot čiji je autor Petar Vujanić, a nakon sečenja specijalne torte u obliku stratokaster gitare Dejvid Gilmora gosti su mogli da uživaju družeći se uz lepo i ukusno posluženje.

Svojim prisustvom podršku ovom projektu dali su Dragi i Žika Jelić (YU Grupa), Vlada Džet, Blaža i Arigo Saki (Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi), Dragan Jovanović Krle (Generacija 5), Ivan Dečak i članovi grupe Vatra iz Hrvatske, svetski poznati i priznati muzički fotograf Brajan Rašić, muzički novinari Branimir Lokner, Nenad Kuzmić, Olga Kepčija, Jadranka Janković, Duško Antonić, rok fotograf Wood i mnogi drugi.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here