Promocija albuma „Udarac glavom“ grupe SANITARIUM biće održana u četvrtak, 5. oktobra u 18h u Multimedia Music Record

0
Reklama

Na promociji će, pored članova benda, o albumu govoriti i novinar Aleksandar Ignjatović kao i direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović. Album „Udarac glavom“ će biti dostupan po promotivnoj ceni.

Beogradski bend Sanitarium objavio album „Udarac glavom” u koprodukciji diskografske kuće Multimedia Music i portala Headliner.rs. Sanitarium je ovo izdanje „zaradio“ pobedom na drugom festivalu Mobil Music Fest koje organizuje portal Headliner.

Nakon što su u maju objavili digitalno izdanje svog debi albuma, momci iz grupe Sanitarium ostvarili su još jednu veliku želju – da se u prodaji pojavi i fizičko, CD izdanje ovog albuma.

Album je sniman u toku 2022. godine u studiju „Agrodisk“. Snimatelj i producent albuma je Stevan Radoičić Šarki.

Sanitarium je alternativni metal bend iz Beograda i jedan od uživo najmoćnijih bendova nove generacije u Srbiji. Ono što ih najbolje opisuje je neograničena količina energije koju ostavljaju na bini i kontakt sa publikom.

CD „Udarac glavom“ grupe Sanitarium dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1456294168547049

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here