Promocija prvog albuma NE-VREME benda Supersolid / 17 mart AKC FUZZ !

0
Reklama

U petak 17. marta u AKC FUZZ , bend Supersolid će imati promociju svog albuma prvenca NE-VREME. Pored toga što ćete imati priliku da čujete sve pesme sa albuma uživo, ova svirka predstavlja i dugogodišnje prijateljstvo između bendova Supersolid, Mokri Jazz i Gora, koje je otpočelo njihovim prvim predstavljanjem publici na Balkanrock festivalu 2018. godine koji se održao u Banovini. Ceo događaj će upotpuniti svojim dj setom dj Machinedramon (Nikola Jovanović Psiho)

Supersolid je nastao na jesen 2017. godine i od samog početka baziran je na bezkompromisnom autorskom izrazu čiji se uticaji protežu od garažnog rokenrola, preko progresivnih elemenata do modernog rokenrol zvuka sa tekstovima koji teraju na razmišljanje i muzikom koja tera na igranje.

Album prvenac Ne-vreme nastao je u periodu izmedju jeseni 2017. i leta 2018. A sniman tokom prvog dela 2022. godine na kraju koje je 23.decembra i objavljnen. Pored ovih 11 pesama sa albuma publika može očekivati dosta novih pesama i kao i po neko iznenadjenje.

Mokri Jazz  je rock’n’roll band iz Niša nastao krajem 2016. godine. Svirali na Gradištanskoj gitarijadi, Balkan rock festivalu i širom Južne Srbije. Višestruki povratnici na NiFest! festival stripa na kom su i prvi put zasvirali uživo 2017. godine.

Mokri Jazz su Pero Ševo-gitara,vokal; Milutin-bas, vokal;  Maxa-gitara; Pici-bubnjevi

Gora je mladi bend iz Niša koji svira muziku pod uticajem izvornog bluza i rock muzike ranih 70. godina

https://www.facebook.com/akcfuzznis

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here