Promocija albuma „Mala prodavnica delikatesa“ grupe OPS

Jazz kantina „Lisabon", KOMBANK DVORANA ponedeljak 29. novembar u 12:00

0
Reklama

Posle četrdeset četiri godine, Samostalna zanatska muzičko-delikatesna radionica i „najbolji ex-Yu rok bend za koji niko nije čuo“, OPS objavljuje je svoj prvi studijski album pod nazivom „Mala prodavnica delikatesa“(Multimedia Music, 2021).

„Mala prodavnica delikatesa“ album je sa sa deset delikatesnih ljubavnih pesama zaustavljenih u razvoju, nadograđenih iskustvom, i životnim i muzičkim, sa potpuno novim aranžmanima, ali neodvojivih od dobrog rokenrola.

Za vino se kaže da je što starije – to bolje! Takva je i rakija kad dobro odstoji. Posle skoro pola veka, ovaj album je baš kao rakija: ljut taman koliko treba, pomalo i gorakne, kroz grlo klizi, skoro da se ne oseća, ali se u grudima širi kao prijatna toplota. Zato se u umerenoj količini preporučuje kao eliksir, ali ako se pretera može lako da uhvati. Samo što ujutro glava ne boli. Jer je sve potpuno prirodno!“ kaže bend.

Garantuju i potpisuju: Slobodan Ninković – BODA, osnivač benda, autor muzike, koautor ponekog teksta i glavni vokal; Jovica Tišma – JOCKO, suosnivač benda, autor tekstova, kreator scenskog nastupa i falš vokal (recidiv iz vremena kada je OPS bio oktet); Dragoljub Martić – BRACA, gitarista i aranžer; Miodrag Nadaškić – NALE, klavijaturista i aranžer; Zoran Lazarević – ZOĆA, basista i aranžer i Lazar Pantić – LAZA-DETE, bubnjar i aranžer.
 
Šta sve donosi ovo spektakularno izdanje saznaćete od članova benda 29.novembra tačno u podne u Jazz Kantini Lisabon Kombank Dvorane.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here