Promocija albuma „Eho“ grupe EhoTon

0
Reklama

Album „EHO“ nedavno je objavljen za diskografsku kuću Multimedia music. Album je sniman u Studiju ROAD a za produkciju, miks, ali i značajnu pomoć oko aranžmana pesama bio je zadužen Dragan Alimpijević Pik.

Od ovog albuma očekujem da će naći put do nekih novih slušalaca, šire publike“ rekao je gitarista benda Predrag Daničić o ovom izdanju. Basista Jovan Yoker Parmaković kaže da je album produkt njihovih želja, osećaja i stremljenja, a bubnjar Milan Firca Arnautović da su album „Eho“ izrodili posvećenost, rad i velika želja da se iskažu kroz muziku i reči iskažu njihove emocije. Bojana Abazović koja je otpevala vokale za album dodala je da je ovo album bogat muzičkim idejama.

Od snimanja do objavljivanja ovog izdanja došlo je do personalnih izmena u bendu te će na novim projektima koje EhoTon planira kao vokal nastupati pevačica Merlot Levert.

Na promociji albuma EHO prisutnima će se obratiti direktor diskografske kuće Multimedia Music i članovi benda EhoTon. Album će moći da se kupi po promotivnoj ceni.

Album „Eho“ dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, online na www.multimedia-music.com, kao i na svim relevantnim muzičkim platformama.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here