Promocija albuma „9“ grupe SIVI

0
Reklama
Promocija albuma „9“ grupe SIVI biće održana u utorak, 18. aprila u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, frontmen benda Sivi Dejan Mrkalj i pisac i kritičar Ivan Ivačković.

Album “9” drugi je studijski album grupe Sivi i najavljen je 2021. godine video singlom za pesmu „Iznad promene“. U tom periodu Sivi snimaju još tri pesme u studiju „308” u Zemunu. Rade Bogdanović (The Blak) finalizira miks za poslednje tri pesme na albumu u svom „Dreatime Sounds” u Sidneju.

Nakon objavljivanja digitalnog izdanja albuma koji je dostupan na svim relevantnim muzičkim platformama, usledio je drugi video singl za pesmu „Bledim“ koja simbolično zaokružuje jedan period rada Sivih.

Poetika tonova i numerološka simbolika je konačno materijalizovana u obliku CD izdanja, albumom „9“ u izdanju diskografske kuće Multimedia Music. Sivi nastavljaju gde su stali pre devet godina kad je izašao prvi album “7”.

Pripremili smo i novi video singl ’Volim tvoj svet’“ kaže Dejan Mrkalj, autor i frontmen benda i nastavlja: „Spot je urađen u crno-beloj tehnici kao i komletan dizajn i omot albuma. Maska mačke u novom spotu simbolizuje jedan od devet života kroz koje je kao autor prolazio stvarajući ovaj album. Da bi ste opstali na domaćoj muzičkoj sceni potrebno je mnogo snage i upornosti koja dolazi iz čiste ljubavi prema muzici a izaći iz anonimnosti i doći do šire publike za jednog umetnika je posebna priča

Video spot za pesmu „Volim tvoj svet“: 

CD „9“ moći će na promociji da se kupi po promotivnoj ceni.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here