Prokupačka hevi metal grupa MELISSA objavila četvrti video singl “Darkness of love”

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

Jedno od najprijatnijih prošlogodišnjih iznenađenja prispelih sa srpske hevi-metal scene, prokupačka Melissa upravo je objavila četvrti video singl “Darkness of love” sa hvaljenog prvenca „My Empire Has No Limits“ (TIOLI Records).

Nešto manje od godinu dana od objavljivanja debi albuma sjajna teškometalna četvorka iz “gvozdene” Toplice računica je, i pored teških udaraca koje je epidemija zadala muzičkoj industriji, ipak u “debelom” plusu – o tome svedoče brojni specijalizovani evropski mediji koji su izdanje svrstali u najboljih dvadeset 2020. godine. Gitarista, vocal, autor i lider grupe Dejan Stojanović ovim spotom najavljuje veliku ofanzivu sastava koji će konačno moći publici i uživo da predstavi album „My Empire Has No Limits“. O novom video radu dodaje: – Spot smo radili u jednom ogromnom napuštenom tržnom centru, ambijent nam se dopao na prvu, tako da smo tu lokaciju odredili. Novi video smo radili za drugu pesmu po redu na albumu pod nazivom “Darkness of love” (Ljubav je mračna), kako i sam naslov govori pesma se bavi temom nasilja nad ženama… Možda je ovo podstrek i apel svim umetnicima i muzičarima da se više pozabave ovim i drugim aktuelnim temama u današnjem društvu – kako bi na aktivan način poslali poruku ljudima da budu tolerantniji i da se drastično smanji nasilje i netrpeljivost u bilo kom segmentu. Sam spot vizuelno ne dočarava tu tematiku, jer je više svirački i zasniva se na energiji celog benda.

Melissa postoji još od davne 1986. godine. Ime je dobila sasvim slučajno po prvom albumu danske hevi metal grupe Mercyful Fate. Grupa je u to vreme imala priličan broj zapaženih koncertnih nastupa, od brojnih gitarijada gde je po pravilu bila među prva tri benda, pa sve do nastupa na tada retkim televizijama i radio stanicama. Postojala je do 1995. godine, i za to vreme uradila tek tri demo snimka, zbog mladosti i neiskustva. Zbog brojnih životnih okolnosti ostaje u hibernaciji sve do početka 2017. godine kada dva originalna člana (Dexter i Ifta) odlučuju da ponovo započnu avanturu.

Digitalne platforme na kojima se album nalazi:

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Završeno snimanje dokumentarnog filma o Led Cepelinu

Film koji režira Bernard Mekmahon je najavljen u maju 2019. godine, a povodom 50 godina benda koja je obeležena...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket