PROJEKAT DAH TEATRA NAGRAĐEN OD STRANE AUSTRIJSKOG RADIJA Oe1 !

D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

DAH Teatar sa ponosom objavljuje da je naš novi projekat „Drveće pleše” jedan od pet međunarodnih projekata nagrađenih od strane austrijskog javnog radija Oe1, koji je sastavni deo austrijskog javnog servisa ORF, u okviru inicijative Fixing the Future – Casting New Ideas. U konkurenciji od 43 projekata iz 20 zemalja DAH Teatar je jedan od dobitnika nagrade za najinovativniju ideju za promene i „popravljanje budućnost sada”.

Austrijsko savezno ministarstvo za evropske i međunarodne poslove pozvao je DAH Teatar da dođe u Austriju na festival inovacija Market of the Future, gde ćemo predstaviti svoj rad.

Festival inovacija održaće se u subotu, 2. i nedelju, 3. oktobra 2021. godine u Gracu, u Austriji.

Projekat se sastoji od predstave „Drveće pleše”, razgovora sa publikom posle predstave, okruglih stolova o klimatskim promenama i zaštiti drveća, na koje su pozvani stručnjaci, aktivisti i umetnici, kreiranja digitalne platforme koja će spajati umetnike, aktiviste i građane.

U godini jubileja, 30 godina od svog postanka, DAH Teatar će premijerno izvesti novu predstavu pod nazivom „Drveće pleše” 30, 31. oktobra i 1. novembra sa početkom u 20 časova u Studentskom parku u Beogradu.

Predstavu, u saradnji sa Institutom za umetničku igru, podržali su ITAC– Climate Impact, Austrijska Ambasada u Beogradu – Program Kultura i razvoj, Grad Beograd – Sekretarijat za kulturu.

O projektu saznajte više na sajtu:

https://oe1.orf.at/artikel/687542/The-award-winners

O predstavi saznajte više na sajtu:

IzvorPress
FotoPromo
- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket