PROGRAM ZA DANAS – SPEKTAKL I MUZIKA U BEOGRADU – UTORAK, 21.05.2019.

1) Hala sportova, 20.00h: HARLEM GLOBETROTTERS

Naša publika svakako voli spektakle da se dobro zabavi! Harlem Globetrotters, najpoznatiji košarkaški zabavljači na svetu, nakon 13 godina ponovo dolaze u Beograd. Harlemovci su poznati po neverovatnim košarkaškim akrobacijama, zabavi, kao i delima dobre volje na terenu i van njega. Izuzetan košarkaški spektakl na nivou pravog cirkusa sa svim akrobacijama.
Globetrotterse je osnovao Ejb Saperštejn 1926. godine, a prvu zvaničnu utakmicu odigrali su 7. januara 1927. Tokom godina su odigrali preko 26 000 utakmica u 123 zemlje. U Srbiji su prvi put nastupili pre 60-ak godina pred 30 000 ljudi na stadionu JNA. Svaki put kada su Harlem Globetrotters posetili Srbiju napravili su vrhunski šou koji je ostao upamćen po atraktivnim potezima i odličnoj poseti. Ono što je novo ove godine, to je da možete da skinete interaktivnu Globetrotters’ aplikaciju za mobilni telefon sa ekskluzivnim performansama. Zahvaljujući ovoj aplikaciji moći ćete da učestvujete u obaranju rekorda u spinovanju lopte na prstu. Možete obezbediti i svoje mesto na njihovom ekskluzivnom događaju koji se dešava pre svake utakmice – Magic Pass-u koji vam daje ekskluzivni pristup zvezdama tima, mogućnost da učite trikove, igrate basket i fotografišete se na terenu. Nakon utakmice, možete da prisustvujete i davanju autograma. Svetski poznati Harlem Globetrottersi su neki od najsenzacionalnijih sportista na planeti, a na listi je veliki broj zvezda kao što su Big Easy, Lights Out, Torch, Spider, Bulldog, Flip, Handles a predvođeni su legendarnim trenerom Sweet Lou Dunbarom. Organizacija: koncertna agencija CHARM MUSIC Serbia, koji nam dovode uskoro i Garbage, Dead Can Dance (iste noći 28.06.), kao i i Erosa Ramacotija – 24.09. u Arenu, a skoro su nas obradovali sa grupom “Still Corners”, prvi put u Beogradu i Srbiji.

2) Sava centar, 20.00h: MARIJA ŠERIFOVIĆ

Šesti rasprodati koncert! Ogromno interesovanje za koncerte “Druga strana ploče” iznenadilo je i samu Šerifovićevu koja nije očekivala da će mart, april i maj provesti pevajući u Sava Centru.
Ovi specifični koncerti su po mnogo čemu drugačiji od svih ostalih Marijinih nastupa u prethodnom periodu. Pored njenih hitova, ove posebne noći obožavatelji će imati priliku da uživaju u evergreen stranim hitovima i domaćim pesmama njenih kolega koje Marija nikada do sada nije izvodila. Poslednje poglavlje u ovoj seriji koncerata. Treba znati kada stati.

Izvor: Ivan Makragić

Fotografije: Promo

Ostavite komentar