Produkcija “Zillion Film” Lazara Ristovskog partner sa turskom kompanijom Videomite

Srpski filmovi uskoro prisutni digitalno po celom svetu na platformama

D.
D.
Kontaktirajte nas na redakcija@musicpocket.org

podeli

popularno

„Tragovi“ Nemanje Stankovića u konkurenciji za prestižnu nagradu „Listeners’ Choice“

NJUJORK - KRAGUJEVAC, 5. marta: Album „Tragovi“ violončeliste iz Kragujevca Nemanje Stankovića, odabran je među pet najboljih albuma u 2020. godini, po...

JOŠ JEDNA DIZNI PIXAR ANIMACIJA NA VELIKOM PLATNU – “LUKA” POČETKOM LETA U BIOSKOPIMA

Početkom ovog leta domaći bioskopski repertoar biće obogaćen sa najnovijom DIZNI PIXAR animacijom "LUKA" (Luca) čiji su prvi trejler i poster zvanično objavljeni od strane...

Premijere filmova “Pretty Strong” i “Wongar” u Domu omladine

Dom omladine Beograda, osim tradicionalnog 67. Martovskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma, za ljubitelje sedme umetnosti predstavlja dva dokumentarna ostvarenja koja...

Jedna od najvećih filmskih producentskih kuća u Srbiji Zillion Film,iz Beograda na čelu sa Lazarom Ristovskim,najavila je novo partnerstvo sa Videomite, vodećom turskom kompanijom za distribuciju VOD (Video on Demand) i prikupljanje YouTube sadržaja, stoji na Facebook stranici Zilliona.

Uz pomoć Videomite iz Istanbula, Zillion Film će napraviti svoj obimni katalog filma dostupan globalno na vodećim svetskim platformama kao što su Amazon Prime, Google Play, Apple TV i njihovom YouTube kanalu.

Razlog zašto smo se odlučili za partnerstvo sa Videomite je taj što imaju skoro 10 godina iskustva u upravljanju sadržajem najveće turske produkcijske kuće i TV kanala”, objasnio je Ristovski.

Veoma smo zadovoljni što možemo iskoristiti to znanje da projekti Zillion filma dođu do nove publike”, zvanično je izjavio prvi čovek kuće Zillion Film.

Dilek Telkes, osnivač i izvršni direktor kompanije Videomite rekao je da su Srbija i zapadni Balkan veoma zanimljivi Turskoj u poslovanju, i da su veoma uzbuđeni što šire svoj trag u ovim zemljama.

Saradnja sa Zillion filmom je sjajan početak i raduje me da njihove filmove učinimo dostupnim u što većem broju zemalja, jer imamo izuzetan rast na VOD tržištu, i želja za dobrim i novim sadržajem je sve veća.
Verujemo da će filmovi Zillion Filma biti sjajan dodatak ponudi globalnih VOD igrača”,
zaključio je gospodin Telkes.

Zillion Film je osnovan 1996. godine u Beogradu i do sada je osvojioviše od 100 nagrada za igrane filmove i TV serije u svom opusu (“Belo odelo”, “Mala noćna muzika”, “Bumerang”, “Krojačeva tajna”, “Optimisti”, “Medeni mesec”, “San zimske noći”, “Sveti Georgije ubiva aždahu”, “Pad u raj”, “Dnevnik mašinovođe”, “Beli lavovi”, “Kralj Petar Prvi”…).

Generalni direktor Zilliona Lazar Ristovski, jedan je od najpoznatijih i najuspešnijih filmskih glumaca Srbije, a ujedno je i producent, reditelj, scenarista i pisac romana.

Trenutno je produkcija Zillion aktuelna sa istorijsko-biografskim filmom “Ime naroda” Darka Bajića o Svetozaru Miletiću, koja će na proleće biti prikazana i kao mini serija na RTS-u. Među vodećim ulogama su Ljubomir Bandović, Žarko Laušević, Andrija Kuzmanović, Katarina Žutić, Ana Franić i mnogi drugi.

Prethodni veliki uspeh postigli su sa zahtevnim istorijskim filmom i serijom “Kralj Petar Prvi” Petra Ristovskog, srpskim kandidatom za Oskara, koji je nedavno dobio tu privilegiju da bude u ponudi američke TV kompanije HBO na platformi HBO GO.

Na Superstar TV, kablovskom kanalu Telekoma Srbije od 2. januara se prikazuje najnovija serija Zillion Filma “Drim tim” reditelja Dejana Zečevića, prema scenariju Miloša Radovića.
Lazar Ristovski predvodi glumačku ekipu ove sportske porodične komedije od 12 epizoda, koja će se prikazivati kasnije i na RTS1, a planira se i druga sezona.
U ostalim ulogama su: Jelisaveta Orašanin, Danica Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Đorđe Stojković, Milica Tomašević, Vanja Ejdus, Radovan Raša Vujović i na desetine drugih. Telekom Srbija je i koproducent cele serije sa Zillion Filmom.


Videomite je direktan partner sa Netflix, Google / YouTube, Amazon, Apple i ima uspešne rezultate povećanje prihoda i rast internetskih zajednica za glavne proizvođače i emitere kao što su Discovery, Besiktas Kultur Merkezi, Arzu Film, Most Production, Nulook.

Kao jedan od najvećih i najuspešnijih YouTube Enterprise partnera u EMEA regionu, sa više od 500 kanala na njihovoj mreži, Videomite je nagrađen brojnim značajnim priznanjima.

FotoPromo

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aktuelno

Preminuo Aleksandar Sanja Ilić, osnivač grupe “Balkanika”,

Rođen je 1951. u Beogradu. Njegov otac je kompozitor Miodrag Ilić Beli, a brat kompozitor Dragan Ilić koji svira...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

musicpocket