Procurio scenario za novi „Seks i grad“ – biće drame sa Zverkom

0
Reklama

Procurili su detalji scenarija iz dugo očekivanog nastavka serije „Seks i grad“, i po svemu sudeći, Keri i Zverka neće biti u dobrim odnosima.

Iako je zvezda Sara Džesika Parker viđena na snimanju u Njujorku kao kultna protagonistkinja serije „Seks i grad“, „Pejdž siks“ ekskluzivno otkriva da će se Keri žaliti svojim prijateljicama zbog razvoda od Zverke, kog tumači Kris Not.Keri i Zverka venčali su se u prvom delu filma koji je rađen posle serije.

Ali „Pejdž siks“ je iz ekskluzivnog uvida u scenario uočio da su se Keri – sada u pedesetim godinama i voditeljka potkasta – i Zverka razveli i kako su se svađali oko finansija.U novoj sceni, Keri se žali svojim prijateljima da se nije dobro osećala: „Snimala sam potkast, prala sam kosu. Nisam jela ni spavala, ali makar sam se dobro osećala u svom braku. Sad sam samo jedna od žena o kojoj se brinuo?“Fanovi će se setiti da se Zverka dva puta oženio pre Keri, a sad se spekuliše da je Zverka prećutao nešto što nije trebalo.Iako Kim Katral neće ponoviti ulogu vatrene Samante, HBO maks objavio je da su se glumačkoj ekipi pridružile Sara Ramirez, Nikol Ari Parker, Sarita Čuduri i Karen Pitman.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here