PROCES POSLE PAUZE OPET U BEOGRADU

0
Reklama

PROCES posle pauze opet u Beogradu, i to u Dušanovoj ulici, i to sa Skadrillom.
Skadrilla u punom sastavu opet u Beogradu, sa odelima, sa novim pesmama, bez kašnjenja, i to sa Procesom.

 

Skadrilla je sedmočlani ska bend iz Beograda koji aktivno postoji od 2013. godine. Sviraju ska drugog i trećeg talasa. Autorske pesme i poneka obrada, kao i znojava i vesela atmosfera su nešto što se uvek može očekivati od njihovog nastupa. Dobro se pripremite na feštu!

 

Proces je ska/reggae/punk band iz Niša. Svira od 1995 godine. Iza sebe ima dva studijska albuma, mnogo koncerata, nastupa i nekoliko spotova.
Prvi album grupa je izdala za izdavačku kuću Lithium records iz Skoplja 2003 godine. Album nosi naziv Dušanova ulica, na kome se nalazi 9 pesama. Sa tog albuma se izdavaja par pesama za koje su snimljeni spotovi: “Dušanova ulica”, “Novac” , ”Moj san” i “Bezbrižno”. Drugi album pod nazivom MySka Pesma izlazi 2009 godine. Novih devet pesama predvodi pesma “Ja sam tu “ i pesma “Rio” čiji spot je emitovan na MTV, a sa tom pesmom grupa Proces dugo se nalazi na prvom mestu top liste Gruvanje RT Vojvodine.

 

Kao jedan od nekoliko bendova u našoj zemlji koji sviraju ska, Proces je svirao na svim bitnijim festivalima u Srbiji i van nje.

Upad na ovu ska feštu: 300din

 

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here