PROCES POSLE PAUZE OPET U BEOGRADU

podeli

popularno

PROCES posle pauze opet u Beogradu, i to u Dušanovoj ulici, i to sa Skadrillom.
Skadrilla u punom sastavu opet u Beogradu, sa odelima, sa novim pesmama, bez kašnjenja, i to sa Procesom.

 

Skadrilla je sedmočlani ska bend iz Beograda koji aktivno postoji od 2013. godine. Sviraju ska drugog i trećeg talasa. Autorske pesme i poneka obrada, kao i znojava i vesela atmosfera su nešto što se uvek može očekivati od njihovog nastupa. Dobro se pripremite na feštu!

 

Proces je ska/reggae/punk band iz Niša. Svira od 1995 godine. Iza sebe ima dva studijska albuma, mnogo koncerata, nastupa i nekoliko spotova.
Prvi album grupa je izdala za izdavačku kuću Lithium records iz Skoplja 2003 godine. Album nosi naziv Dušanova ulica, na kome se nalazi 9 pesama. Sa tog albuma se izdavaja par pesama za koje su snimljeni spotovi: “Dušanova ulica”, “Novac” , ”Moj san” i “Bezbrižno”. Drugi album pod nazivom MySka Pesma izlazi 2009 godine. Novih devet pesama predvodi pesma “Ja sam tu “ i pesma “Rio” čiji spot je emitovan na MTV, a sa tom pesmom grupa Proces dugo se nalazi na prvom mestu top liste Gruvanje RT Vojvodine.

 

Kao jedan od nekoliko bendova u našoj zemlji koji sviraju ska, Proces je svirao na svim bitnijim festivalima u Srbiji i van nje.

Upad na ovu ska feštu: 300din

 

- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Zdenka Kovačiček i Matija Cvek osvojiće vas zajedničkim singlom “Tvoje usne”

Novi singl “Tvoje usne” kolaboracija je s genijalnim Matijom Cvekom kao gostom na Zdenkinom hvaljenom albumu “Konstatacija jedne mačke” koji je tokom ove godine uz CD...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket