PRLJAVO KAZALIŠTE PREDSTAVLJA SPOT ZA NOVI SINGL ‘MAKNI SE’

0
Reklama
Nakon uspeha prvog singla „Stare navike“ i spota u kojemu glavnu ulogu nose Goran Bogdan i Iva Mihalić, Prljavci nastavljaju oduševljavati svoju vernu publiku te su odlučili izbaciti još jednu novu pesmu. 

Jasenko Houra je prilikom izlaska pesme „Stare navike“ izjavio: „Pesma je svojevrsna psihoanaliza. Pre gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konsultujemo se oko muzike, teksta, svega… ko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, verujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan”.
Pesma je, kako kažu ostali članovi grupe, osvrt na pandemijsko razdoblje, ali i refleksija na sve što se zbiva oko nas. 

Makni se“, naziv je za novi singl koji izlazi na digitalnim platformama 15. kolovoza i kojeg možete premijerno čuti na radiju Bravo! u izdanju IDM Music i Houra Grupe.
Tekst pesme potpisuju Jasenko Houra i Ines Prajo, produkciju pjesme Fedor Boić i aranžman Fedor Boić i Damir Lipošek. Bend radi na novom albumu pod radnim naslovom „Babylon Berlin“ na kojem bi trebalo biti 12 pjesama.
Za više informacija i najnovije vesti o bendu, pratite Prljavo kazalište na službenim društvenim mrežama i web stranici.
Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here