Prljavci su opet tu, ali najavljuju dužu borbu: Pravda je na našoj strani

0
Reklama

Teška vremena su stigla za bend Prljavo kazalište, čiji su Jasenko Houra i Mladen Bodalec, kao simboli i udarne igle, sa kolegama morali da odrade nekoliko nastupa pod imenom Houra i grupa, no onda je ukinuta privremena mera koju je tražio Tihomir Fileš, bubnjar i menadžer benda.

Ona je podrazumevala da bend ne sme koristiti nazive Prljavo kazalište ili Prljavci, a Houra je na privatnom profilu objavio vest o ukidanju, pošto je zvanična stranica u rukama nekog drugog, u koga nemaju poverenje.

Za Dnevnik Nove TV Houra je, nakon prve pobjede, kazao da je bilo malo neobično “ovo bez imena”.

Ali, mi smo i tako naučili svirati turneju. Nisam nikad u životu gledao na nešto kao pobjedu, a za sve te pravne savjete imamo tu i čovjeka kojeg smo dugo školovali za pravna pitanja, gospodina Bodaleca, pa mi je onda u tim slučajevima malo lakše kad mi je teško”, kazao je Houra.

Bodalec dodaje da je zadovoljan odlukom, ali  je svestan da je kraj daleko.

Znamo da je, nažalost, to tek početka jedne malo duže borbe za koju smo spremni i mislimo da je pravda na našoj strani, ali sigurno nam se raspoloženje popravilo. Vi morate znati šta smo sve priredili organizatorima koncerata u ovom prelaznom razdoblju, tako da zahvaljujemo na razumevanju i publici i organizatorima i svima koji su uz nas, i na rečima podrške”, zaključio je Bodalec.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here