Premijerka Estonije na svetskoj premijeri druge sezone serije “Besa” (22.11.)

Regionalna serija od 27. novembra na kanalu Superstar TV, od 1. decembra na Prva TV

Ivan Makragić
Diplomirani dramaturg sa Fakulteta dramskih umetnosti, kreativac, umetnik, u šali za sebe voli da kaže da je bedno piskaralo. Ali ne i skriboman.

podeli

popularnoRegionalna serija od 27. novembra na kanalu Superstar TV, od 1. decembra na Prva TVTALIN, 23. novembra (Tanjug) – Svečana svetska premijera druge sezone domaće i regionalne TV serije “Besa” održana je sinoć (22.11.) na prestižnom filmskom festivalu “Black Nights” u Talinu, glavnom gradu Estonije, gde je prisustvovala i Kaja Kallas, premijerka Estonije, javili su producenti.

Nastavak kriminalističke, napete TV serije “Besa” u produkciji kuće “Adrenalin” i kompanije Telekom Srbija, sniman je između ostalog i u Estoniji.


Pored premijerke Estonije, svečanoj premijeri druge sezone “Bese” prisustvovali su i srpski fudbaleri koji igraju za fudbalski klub “Levadia Tallinn”, koji je trenutno prvi klub u estonskoj ligi.


Premijerka Estonije Kaja Kallas sa ekipom serije “Besa”_photo by Erlend Štaub
Medjunarodna ekipa serije Besa na Tallinn Black Nights festivalu_photo by Reiko Kolatsk
Izuzetna nam je čast da je premijerka Estonije, Kaja Kalas, prisustvovala premijeri druge sezone serije “Besa”. Spajanje zemalja, kroz kulturnu saradnjupredstavlja najbolji način upoznavanja i širenja dobrih priča”, izjavila je Tea Korolija, direktorka producentske kuće “Adrenalin”.


Druga sezona triler serijala “Besa” biće emitovana od 27. novembra subotom i nedeljom od 21 čas na kablovskom kanalu Superstar TV, a već nekoliko dana kasnije, od 1. decembra, i na Prva TV.


Glavne uloge, kao i u prvoj sezoni tumače – Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milica Gojković, Milan Marić, a timu druge sezone se priključila i Milica Zarić.Fudbaleri Marko Putičanin, Milijan Ilić, Milan Mitrović i Luka Luković na premijeri Bese u Talinu _photo by Erlend Štaub
Fudbaleri Milijan Ilić, Marko Putinčanin i Milan Mitrović na premijeri druge sezone Bese u Talinu_photo by Erlend Štaub
Ekipa serije “Besa” na premijeri druge sezone u Talinu_photo by Erlend Štaub- Advertisement -

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img
Reklama

Aktuelno

Grupa “Magic Bush” objavila drugi studijski album “Put za Shangri-La”

Album kompletno na srpskom jeziku, a bend ima još četiri albuma u pripremi BEOGRAD: Poznata muzička grupa “Magic Bush” objavila...

Prijavi se na Newsletter

Nedeljni pregled musicpocket objava na tvoju email adresu!

Reklama
musicpocket