Premijerka Estonije na svetskoj premijeri druge sezone serije “Besa” (22.11.)

Regionalna serija od 27. novembra na kanalu Superstar TV, od 1. decembra na Prva TV

0
ReklamaRegionalna serija od 27. novembra na kanalu Superstar TV, od 1. decembra na Prva TVTALIN, 23. novembra (Tanjug) – Svečana svetska premijera druge sezone domaće i regionalne TV serije “Besa” održana je sinoć (22.11.) na prestižnom filmskom festivalu „Black Nights“ u Talinu, glavnom gradu Estonije, gde je prisustvovala i Kaja Kallas, premijerka Estonije, javili su producenti.

Nastavak kriminalističke, napete TV serije “Besa” u produkciji kuće “Adrenalin” i kompanije Telekom Srbija, sniman je između ostalog i u Estoniji.


Pored premijerke Estonije, svečanoj premijeri druge sezone “Bese” prisustvovali su i srpski fudbaleri koji igraju za fudbalski klub “Levadia Tallinn”, koji je trenutno prvi klub u estonskoj ligi.


Premijerka Estonije Kaja Kallas sa ekipom serije „Besa“_photo by Erlend Štaub
Medjunarodna ekipa serije Besa na Tallinn Black Nights festivalu_photo by Reiko Kolatsk
Izuzetna nam je čast da je premijerka Estonije, Kaja Kalas, prisustvovala premijeri druge sezone serije “Besa”. Spajanje zemalja, kroz kulturnu saradnjupredstavlja najbolji način upoznavanja i širenja dobrih priča”, izjavila je Tea Korolija, direktorka producentske kuće “Adrenalin”.


Druga sezona triler serijala “Besa” biće emitovana od 27. novembra subotom i nedeljom od 21 čas na kablovskom kanalu Superstar TV, a već nekoliko dana kasnije, od 1. decembra, i na Prva TV.


Glavne uloge, kao i u prvoj sezoni tumače – Radivoje Raša Bukvić, Miloš Timotijević, Hana Selimović, Milica Gojković, Milan Marić, a timu druge sezone se priključila i Milica Zarić.Fudbaleri Marko Putičanin, Milijan Ilić, Milan Mitrović i Luka Luković na premijeri Bese u Talinu _photo by Erlend Štaub
Fudbaleri Milijan Ilić, Marko Putinčanin i Milan Mitrović na premijeri druge sezone Bese u Talinu_photo by Erlend Štaub
Ekipa serije „Besa“ na premijeri druge sezone u Talinu_photo by Erlend ŠtaubReklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here