PREMIJERA: The Bastardz i nestašni Davor Gobac poručuju: “Sve je lako kad si gad”

“Sve je lako kad si gad” nova pesma grupe The Bastardz u kojoj se funk legendama pridružio neponovljivi Davor Gobac.

0
Reklama

Riječ je o plesnoj soul funky numeri s blues/rock utjecajima u kojoj se Gobac, kao rasni rock vokal, odmah savršeno snašao. Odluka o duetu s Gobcem je pala još u vrijeme dok je pjesma bila u demo fazi bez teksta. Naime, bendu je odmah bilo jasno da bi upravo Gobac bio odličan izbor za ovu pjesmu, a s obzirom na dugogodišnje prijateljstvo s članovima benda kao i senzibilitet pjesme u kojoj su se i band i vokalni solist našli, Gobac je to odmah prihvatio.”, ispričao je šef Bastardza Zoran Jex Jaeger.

“Sve je lako kad si gad” je prva službena saradnja Davora Gobca i benda The Bastardz, Sarđivali su ranije u projektu Dino Dvornik Tribute Band, a Dvornikova pesma “Sretan Božić, Sretna Nova Godina” je autorski uradak Dine Dvornika, Davora Gobca i Jexa Zorana Jaegera.

Konačno prava saradnja s mojim prijateljem Jexom i njegovim Bastardzima. Pesma ‘Sve je lako kad si gad’ je jedna šaljiva i poučna pesma koju smo lako realizovali i napokon se rodila naša prva saradnja.“, izjavio je Davor Gobac.

Pjesma “Sve je lako kad si gad” snimljena je u dve verzije, radio edit i extended, a, tu je i instrumentalna verzija pod nazivom “Gad”.


“Na novoj su pjesmi svirali i pjevali Alen Sveto na bassu, Gojko Tomljanović na klavijaturama, pjevačica Tasha Nataša Petric, bubnjar Damir Šomen i na saksofonu, ovogodišnji dobitnik nagrade “Status”, Ivek Premelc, sto je stalna postava Bastardza, a kao poseban gost uz, naravno, Davora Gobca, klavijature svira stari suradnik i prijatelj Bastardza, osnivač londonske world fusion grupe  Voices of Nature, Andrej Koy Kljaković. Sve je to lijepo izmiksao prijatelj, suborac i suradnik Oleg Colnago.”, rekao je Jex.

Pesmu prati zanimljiv i duhovit video spot koji režijski potpisuje Hrvoje Banić (MiB produkcija), a u kojem nestašni Gobac po centru grada Zagreba smišlja šale za prolaznike, a deci krade sladolede i romobile. Na snimanju spota vladala je prava porodična atmosfera zahvaljujući Jexovoj deci Moni i Berniju koju su odigrali svoje prve glumačke uloge:

Moja kćer Moni je shvatila glumački poziv ozbiljno i na nivou odglumila svoju ulogu, a moj sin Berni nije baš bio oduševljen što mu prema scenariju Gobac mora ukrasti romobil, a to mu je i jako dobro zapamtio”, našalio se Jex.

Reklama

OSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here